Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Vatrogasac u ronilačkom odijelu spasio mačića iz bunara

mačić, bunar (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/8
01.10.2012.
u 11:24

– Jedan od vatrogasaca u ronilačkom je odijelu ušao u bunar pomoću mornarskih ljestvi te pronašao i izvukao mačića – izvijestili su iz zadarskog JVP-a.

Vatrogasci JVP-a Zadar jutros su u Ulici Stomorica spasili mačića koji je upao u bunar. – Riječ je o vrlo uskom bunaru pa zbog mraka sinoć vatrogasci nisu mogli intervenirati. Jutros je ekipa JVP-a Zadar ponovno izašla na teren. Jedan od vatrogasaca u ronilačkom je odijelu ušao u bunar pomoću mornarskih ljestvi te pronašao i izvukao mačića – izvijestili su iz zadarskog JVP-a.

Ključne riječi

Komentara 3

IU
idriz ujdurovic
12:29 01.10.2012.

Bravo decki !.

MT
martina.tonka
13:16 01.10.2012.

Dajte bolje pogledajte fotografije!!! Bunar uz kojeg poziraju vatrogasci na fotografijama je tako mali da unutra jedva da stane ta mala mačkica. Čovjek može unutra ugurati ruku, ali ne može ući. Čemu ronilačko odijelo? Za uroniti ruku u onaj bunarčić?

VI
viluk007
08:21 03.10.2012.

Koja bena šalje vatrogasce da spašavaju životinje, šta bi bilo da je vatrogasac nastradao, bili bilo prozivke tko ga je poslao, dali je bio adekvatno opremljen i obučen itd. Vatrogasac mačku ili psa treba spašavati samo zbog požara, a nee zato što je na drvetu ili u šahti, ostalo neka rade društva za zaštitu životinja, ronioci, GSS i slični. P.S. ne kaže se "mačić" već "mače"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije