Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvar

Varaždin i okolica pola sata bez struje

požar
Arhiva VL
06.05.2010.
u 10:12

Iz Elektre poručuju da kvar neće utjecati na sigurnost opskrbe kupaca električnom energijom. Neslužbeno doznajemo da je u trafostanici 110, najvećoj u gradu, izbio manji požar.

Varaždin i bliža okolica jutros su od 8.26 do 8.53 sati ostali bez električne energije.

Kako stoji u priopćenju Dispečerskog centra Elektra Varaždin, do prekida je došlo zbog kvara u trafostanici 110.

Kvar je ubrzo lokaliziran i radi se na otklanjanju. Iz Elektre poručuju da kvar neće utjecati na sigurnost opskrbe kupaca električnom energijom.

Neslužbeno doznajemo da je u trafostanici 110, najvećoj u gradu, izbio manji požar, no s obzirom na to da je u tijeku otklanjanje kvara, još uvijek se ne zna uzrok.

Ključne riječi

Komentara 6

BO
boki01
10:34 06.05.2010.

Bravo novinaru,nadam se da niti ti neznas koja je to trafostanica 110,a kamo li netko od nas citatelja...Daj provjeri gdje se nalazi ta trafostanica ulica,kbr ili slicno

EM
emac
12:13 06.05.2010.

je i svaka čast na slici koja je valjda negdje slikana i to pred 10 godina

LU
Lujo123
14:16 06.05.2010.

Zahvaljujući stručnom i kompetentnom vođenju HEP-a uskoro bi i cijela država mogla ostati be napajanja el. energijom. Naravno to Vlada neće priznati kao što svojevremeno nije htjela priznati da smo u \"banani\" dok nam \"banana\" nije pala na glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije