Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeli od nule

Uz Koranu trenira devet mlađih selekcija s čak 190 igrača

nogomet
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
29.10.2012.
u 11:51

Nekadašnji direktor
 karlovačkog kluba Zoran Rodić tuži NK Karlovac za neisplatu plaća od 23.000 kuna mjesečno

Bez obzira na iznimno turbulentnu godinu, pad iz Prve hrvatske nogometne lige u županijski rang i još uvijek nerazriješene financijske dubioze, na stadionu Branko Čavlović Čavlek radimo kao da smo i dalje u jednom od najviših rangova natjecanja – poručuju nogometni entuzijasti koji danas vode karlovački klub. Tradiciju nogometa u Karlovcu danas nastavljaju kadeti i juniori.

Na terenima uz Koranu svakog dana trenira čak devet mladih selekcija sa 190 registriranih igrača, a tijekom sezone treba se organizirati čak 250 utakmica za sva godišta.

 Treća liga

 – Ako govorimo o ambicijama, onda je jasno da Karlovac mora stremiti prema trećoj ligi već u ovoj sezoni. Ipak, prvi prioritet nam je raditi s mladima. Želimo da kadeti i juniori ostanu u prvoj ligi, a već iduće sezone nastupaju i za prvu seniorsku momčad i za neku od mlađih kategorija. Infrastrukturu posjedujemo, a da u mladima leži velik potencijal govori i podatak što za nas igra Mešanović koji je reprezentativac BiH u selekciji U17 i vjerojatno će uskoro dobiti i hrvatski reprezentativni poziv.

Na vratima reprezentacije su i Brkić i Cindrić, a stručnjaci intenzivno prate i neke druge naše igrače – rekao je Miroslav Mišić Mingo, predsjednik Karlovca 1919.

Uz Gademze zahvaljuje na pomoći Nogometnom savezu Karlovačke županije, tvrtki Sport Stil iz Pule i gradonačelniku Damiru Jeliću koji su tijekom ljetnih mjeseci omogućili nastavak funkcioniranja kluba. Najavio je i uskoro razrješenje čudne situacije po kojoj na istom terenu igraju dva NK Karlovca te da jedan klub ima kadete i juniore u prvoj, a drugi seniore u županijskoj ligi.

 Nestao i Ćirin sin

 No, kako vrijeme odmiče, u javnost izlazi niz vrlo zanimljivih podataka vezanih uz poslovanje NK Karlovca prethodnih sezona. Tako je u klub stigla tužba nekadašnjeg sportskog direktora Zorana Rodića.

U vrijeme potpune besparice u klubu, kad su igrači igrali i trenirali bez struje i vode, on je imao ugovor na mjesečni iznos od 23.000 kuna. Osim toga i prostori koji su bili vezani za teren s umjetnom travom i pompozno najavljivanim partnerstvom s Mirom Blaževićem, sinom bivšeg hrvatskog izbornika, potpuno su ispražnjeni.

 Od velikog sportskog centra o kojem se pričalo godinama, ostala je samo umjetna trava, a postoji opasnost da Blažević, koji joj je vlasnik, uskoro odveze i nju.

 Iz kluba najavljuju kako će, nakon trogodišnje stanke, nastaviti više desetljeća staru tradiciju susreta svih selekcija s vršnjacima iz zagrebačkog Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije