Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krajiška ulica

Usred bijela dana provalili u zapečaćeni stan

krajiška
Goran Stanzl/PIXSELL
12.03.2010.
u 19:34

U posljednjih 20 godina u “ničije” stanove na trećem katu već je nekoliko puta provaljeno.

U središtu grada, točnije u Krajiškoj ulici 11, jučer je po drugi put u samo nekoliko mjeseci provaljeno u gradske stanove na trećem katu. Dok se prvo bespravno useljenje dogodilo potkraj prošle godine, jučerašnje obijanje susjednog stana posebno je po tome što se dogodilo usred bijela dana.

Susjeda zaprijetila policijom

– Oko 13 sati čula sam da se dolje nešto događa. Izišla sam van i vidjela dvojicu muškaraca kako provaljuju u stan ispod našeg. Pitala sam ih što rade, a oni su odgovorili da će se u stan useliti obitelj s djetetom. Nakon što sam rekla da ću pozvati policiju, muškarci su pobjegli – rekla je Olga Parisi.

– Kuća je za vrijeme komunizma konfiscirana, a nasljednik je pokrenuo postupak povratka imovine. Presudom je nekima omogućen otkup stana, a nekima ne. Oni prazni posljednjih se godina nalaze na udaru provalnika koji se ilegalno useljavaju – objasnio je njezin sin Mario.

Nitko im ne može ništa

Policija je intervenirala u oba slučaja, no rješenja nema. Kada su ih Parisiji pitali kako je moguće da susjedi u stanu žive ilegalno, odgovorili su da ih ne mogu izbaciti jer im je dijete invalid.

Komentara 3

DO
doktorica
12:25 13.03.2010.

To je moguće samo kod nas gdje ne funkcionira pravna država

KR
kreont
06:18 14.03.2010.

A ja budala plaćam najamninu, hvala VLu idem pronaći jedan.

JA
jankoprekobrda
13:46 05.04.2010.

Doktorice, kako ne funkcvionira pravna drzava, eto pogledaj na primjeru premijerkinog stijecanja stana u Radusevoj na Maksimirskim ravnicama. I drzavni dodvijetnik M. Bajic u rekordnom vremenu potvrdjuje da je sve po zakonu, a svi koji znaju ili imalo poznaju zakone znaju da nije bilo po zakonu, no pravna drzva dijeluje jer je bajic potvrdio da je sve cisto. O Boze dali cemo mi Hrvati ikada znati izabrati casne osobe da vode drzavu i naciju ili cemo uvijek izbirati one krive??? Boze prosvijetli pamet Hrvatima i Hrvaticama da ubuduce razmisle koaga biraju a ne da se kao ovce okrecu za glasnijim zvonom, Boze udijeli providjenje casnima da se prihvate vodijenaj nacije. Boze kazni sve one koji narod i naciju opljacakse i prevarsise, eto neka nam to bude Uskrasna molitva, i ne samo Uskrsna ponvaljamo takvu molitvu mozda nas Bog uslisi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije