Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriven u vlaku

Uporni Francuz u dva dana dva puta htio ilegalno ući u Hrvatsku

vlak
VL FOTO
16.08.2011.
u 09:04

Policija je Francuza zatekla u vlaku koji prometuje na relaciji Zagreb – Beograd na izlaznoj graničnoj kontroli između Vinkovaca i Tovarnika

U vlaku koji prometuje na relaciji Zagreb – Beograd, na izlaznoj graničnoj kontroli između Vinkovaca i Tovarnika, zatečen je i uhićen državljanin Francuske, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Provedenim prekršajnim istraživanjem utvrđeno je da je ponovno nezakonito prešao državnu granicu Hrvatske. Prvi je put to učinio 13. kolovoza i tada je  readmisijski vraćen u Sloveniju. Nakon drugog pokušaja Francuz je prepraćen u Prihvatni centar Ježevo.

Zanimljivost je u ovom slučaju i to što ilegalci uglavnom dolaze s istoka i cilj su im zemlje EU, a ilegalni prelasci u suprotnom smjeru prava su rijetkost.

Ključne riječi

Komentara 13

RE
rea@
09:42 16.08.2011.

Fakat nejasno. Francuzima ne treba viza pa nema razloga za ilegalni ulazak. Jel to znači da nije imao dokumente ?

Avatar sizif
sizif
09:45 16.08.2011.

Hajd ti nama \"novinaru\" objasni kako to građanin Francuske (u vlaku?) ILEGALNO pokušava ući ui Hrvatsku? Jesmo li to mi Francuzima uveli vize? Jel Francuz nema putovnicu? Jel ima zabranu ulaska u Hrvatsku? Da li ne ispunjava neki drugi uvjet za ulazak u Hrvatsku (nedovoljno novaca...)? Pa jebga prijatelju ti napisa članak za tri minute i ne reče ništa... Novinar!

Avatar sizif
sizif
09:47 16.08.2011.

@rea oprosti, očito smo u isto vrijeme pisali. nisam te htjeo kopirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije