Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požega

Ukupno stipendiraju 60 studenata s 800 kuna mjesečno

stipendije, Požega (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
01.03.2013.
u 15:21

Mjesečno stipendisti dobivaju 800 kuna za što je u proračunu osigurano ukupno 472.000 kuna

Ferdinand Troha, dožupan za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije danas je u Velikoj županijskoj vijećnici uručio ugovore o stipendiraju za 17 novih studenata. Uz ovih 17 studenata, Požeško-slavonska županija trenutačno stipendira još 43 studenta, odnosno ukupno njih 60 studenata. Mjesečno stipendisti dobivaju 800 kuna za što je u proračunu osigurano ukupno 472.000 kuna. Novi stipendisti županije su: Barbara Pavić, Ivona Čalić, Ivan Gašparac, Barbara Legac, Anita Pavić, Mateja Čičak, Hrvoje Strnak, Ivana Blažević, Magdalena Grčić, Željko Dumančić, Zvonimir Perković, Valentina Vukelić, Magdalena Radičević, Ana Marukić, Nikolina Ćurčić, Valentina Bognar, Ana Kosac.

– Vjerujem da ćete vi studenti opravdati povjerenje koje vam je dala županija na zadovoljstvo ne samo vaših roditelja, vas osobno nego i predstavničkog tijela koje je donijelo odluku o stipendiranju. Isto tako vjerujem da ćete stečeno znanje moći pokazati u svojoj županiji nakon završetka školovanja – poručio je dožupan Troha. Ispred županijskih stipendista Županiji se zahvalio student Ivan Gašparac.

– Zahvaljujemo vam što ste prepoznali naš trud i rad i što ste ga nagradili na način koji nam je sada kao studentima najviše potreban – istaknuo je student Gašparac.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kankan
15:51 01.03.2013.

800,00 kn .... Ha ha ha !!! Koje li stipendije? Milostinja!

Avatar mlijeko
mlijeko
19:21 01.03.2013.

Stipendije su za pohvalu, ali što opet među onima kojima su stipendije potrebne ima i "podobnih" studenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije