Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za "dobar" seks

Uhićeni dileri Viagre i Vege koji su se oglašavali u Malom oglasniku

'Viagra SA1'
''
16.02.2012.
u 12:28

Uhićeni su kazneno prijavljeni zbog nedozvoljene trgovine jer tablete za stimulaciju potencije mogu nabavljati isključivo ovlaštene agencije

U Splitu su, čini se, vrlo tražene tablete za stimulaciju potencije. Službenici Odjela kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske u razmaku od samo dva dana uhitili su dvojicu preprodavača Vege i Viagre.

U Ulici Ruđera Boškovića na predjelu Split 3 policajci su u ponedjeljak zatekli 26-godišnjeg Ivana D. kod kojeg su pronašli 21 tabletu Vege. Dostavio mu ih je 32-godišnji Mario F. iz Zagreba. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Ivan od 28. kolovoza do 31. prosinca prošle godine prodaju tableta za stimulaciju potencije oglašavao u Malom oglasniku. Pakovanje Vege s četiri tablete prodavao je po 200 kuna.

A jučer su policajci na Poljičkoj cesti zatekli u prodaji Viagre od 100 miligrama i Levitre od 20 miligrama 27-godišnjeg Antonija V. iz Bola na Braču. Pronašli su 40 tableta.

Uhićeni su kazneno prijavljeni zbog nedozvoljene trgovine jer tablete za stimulaciju potencije mogu nabavljati isključivo ovlaštene agencije. U ljekarnama se mogu dobiti samo na recept.

Ključne riječi

Komentara 9

HE
hellbani
13:25 16.02.2012.

dok se policija zabavlja s prodavacima viagre WTF ., Sanader i ostali lopovi koji su opljackali drzavu za milijune, slobodno secu ulicama... svaka cast... kreteni !

Avatar stravaxx
stravaxx
14:13 16.02.2012.

dok se policija zabavlja pronalaskom viagre vlada postavlja kriminalce i nesposobnjakoviće u državna poduzeća i potkrada jadni napaćeni hrvatski narod.

DR
drug
13:22 16.02.2012.

Zastave na pola koplja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije