Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda na radu

Udario me onako herojski, s leđa, točno u oko, sad vidim samo sjene

\'dujmovic_nnn_pod_221211\'
PRIVATNA ARHIVA
23.12.2011.
u 11:36

Dr. Dragan Dujmović kazao pacijentu da za ocjenu invalidnosti treba dodatne dokumente, na što ga je ovaj fizički napao i srušio

Križevačkom liječniku dr. Draganu Dujmović (62) jučer su u Zagrebu operacijom pokušavali vratiti vid nakon nesvakidašnjeg incidenta u kojem je bio žrtva. Kao vještaka HZMO-a u Koprivnici Dujmovića je prošlog petka oko 12.50 sati napao 49-godišnji pacijent, nezadovoljan njegovom molbom da dostavi dodatnu dokumentaciju.

– Čovjek se liječio od PTSP-a 16 godina, a nakon pauze ponovno ga počeo i želio da mu se odmah dodijeli ocjena invalidnosti. Kad sam ga upozorio da treba barem godinu dana ponovnog liječenja, psihotest i uvjerenje o nesposobnosti za rad, počeo je prijetiti da "zna on kako to ide, bilo bi riješeno da sam dao plavu kuvertu..." – prisjeća se Dujmović. Kad ga je zamolio da izađe i okrenuo se, čovjek ga je, kaže, oborio.

– To je bilo onako herojski, s leđa, udario me snažno točno u oko – kaže liječnik, koji je završio u bolnici u Koprivnici. Budući da od djetinjstva slabo vidi na lijevo oko, oštećenje desnoga, na koje je sad vidio samo sjene, izgleda kobno.

Policija je priopćila da će, po zaprimanju kvalifikacija ozljeda, protiv napadača, inače iz Kunovec Brega, slijediti daljnji postupci. Dujmovića to, kaže, čudi, jer je policiji iste večeri kazao da kao vještak dobro zna kako su ove ozljede teške. Zgrada HZMO-a ima zaštitara koji je stigao brzo, no napadač je već pobjegao.

Komentara 4

HV
Herr Vujca
14:19 30.12.2011.

Paq koliko je meni poznato ima puno ljudi iz Koprivnice koji bi rado to ucinili jer je kao doktor jako bezobrazna osoba.....ne znam zasto ste izbrisali komentar od Robi kb-a jer ima u svemu pravo.... drugo nije ni zavrijedio nego da ga se naboksa ko konja.

JA
jankec
19:39 02.01.2012.

ti bokca glavno da je dujmović heroj,a branitelji su mu boljka jer to sam iskusil na svojoj koži jer i ja nemam po njemu dovoljne dokumentacije a lovu mu nedam

JA
jankec
19:41 02.01.2012.

nadam se da se taj više nikad neće pojavit na tom radnom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije