Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Velesajmu

U Zagrebu izložba 4000 pasa iz 33 države svijeta

psi, macke
17.11.2011.
u 14:00

Uz izložbu pasa organizatori najavljuju i dvije međunarodne izložbe mačaka, a cijelo događanje održavat će se u paviljonima 9, 10, 10 a i 11.

Više od  4000 pasa, čiji vlasnici dolaze iz 33 zemlje svijeta, udomit će idućeg vikenda Zagrebački velesajam na izložbi CACIB Zagreb u organizaciji Hrvatskoga kinološkog saveza. Uz izložbu pasa organizatori najavljuju i dvije međunarodne izložbe mačaka, a cijelo događanje održavat će se u paviljonima 9, 10, 10 a i 11.

Osim izložbe i ocjenjivanja pasa, organizator je priredio i bogat program tijekom kojega će, primjerice, biti upriličen nastup pasa udruge za školovanje pasa vodiča slabovidnih osoba te nastup policijskih pasa.

Finale ove vikend-izložbe održava se u nedjelju izborom najljepšeg psa cjelokupne manifestacije.

Komentara 1

DA
dahna
05:23 20.11.2011.

Kak sad to.....sad pustaju pse u krug Velesajma......koji licemjeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije