Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legalni opijat

U Zadru legalnim afghanom protiv marihuane

afghan (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/4
15.07.2010.
u 16:23

Ako te baš uhvati policija i pita što je, samo ti njih pošalji kod mene jer ovo je sve legalno i nema THC-a, rekla nam je prodavačica.

U jednoj trgovini u samom središtu Zadra može se kupiti mješavina koja se prodaje kao aromatična trava pod nazivom "Pot Incense", a koju pojedini Zadrani nazivaju afghan i koja pušenjem navodno izaziva jednaku opijenost kao kad se puši marihuana ili hašiš.

Sve je navodno legalno jer u tim travama, kako nam kažu, nema sastojka THC-a. Vrećica stoji 100 kuna, a od sadržaja može se napraviti pet do šest džointa.

- Kada pušim tu aromatičnu travu jednako uživam kao i kad pušim marihuanu ili hašiš, a znam ih dosta koji je koriste za opuštanje otkako  se nedavno pojavila u dućanu - rekao nam je jedan od konzumenata tzv. afghana.

- Dobar dan, imate afghan? - pitali smo prodavačicu, a ona nam je odgovorila da je već sve prodano, ali da ima nešto bolje.

- Afghan ti puca k'o šit, a ovaj drugi sastojak ti je više k'o trava - ljubazno nam je rekla prodavačica, a kad smo je pitali hoćemo li imati problema ako nas policija zaustavi s time, odgovorila je:

- Samo ti njima pokaži i daj im neka pomirišu, a oni će skužiti da to miriše ka' kamilica. Dobro, isto budi diskretan, ali ako te baš uvate i pitaju što je, samo ti njih pošalji kod mene jer ovo je sve legalno i nema THC-a - rekla nam je prodavačica sugerirajući kako će, ako se pravilno raspodjeli, odnosno "posoli" duhan, sve biti dovoljno za pet džointa.

Komentara 6

GJ
gdje-je-zito
04:39 26.07.2010.

Pardon, ovo ljeto ×D

KR
kresimirn
19:29 15.07.2010.

ljetujem u zadru ove godine :)

PL
pluki
08:56 16.07.2010.

Ajmo svi u Zadar. Nego kada čovjek otvara dučan u Zagrebu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije