Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špancirfest za najml

U Vindilandu zumba, radionice i igre, u gradu predstave

špancirfest (1)
11.08.2011.
u 11:50

Dječje predstave održavat će se na pozornici Pri parku u Habdelićevoj ulici te na Franjevačkom trgu

Varaždinski Špancirfest može se podičiti time što veliku pozornost posvećuje najmlađim posjetiteljima.  Za njih je ove godine, osim kreativnih radionica, u programu čak 16 predstava u 25 izvedbi. Predstave će se održavati na pozornici  Pri parku te na Franjevačkom trgu.  Pri Parku, od 11 i 18 sati, na rasporedu su predstave Balada o pingvinu, Postolar i vrag, Viktor Pužeković, Kraljevna na zrnu graška, Veliki problemi u maloj glavi, Čarobno pismo, Jaje i Komadić. Osim toga,  mališane će tri dana u Kući Koze Roze čekati varaždinski Štigleci.

Na Franjevačkom trgu, s početkom u 17 sati, najmlađi će moći pogledati Izgubljeno pile, Nezadovoljnu bubamaru, Tajnu u jajetu, Igre na vodi, Kako najlakše uhvatiti krokodila, Znakove za najmanje,  Ogledalce, ogledalce  i Tko je rekao mijau?

Poslovni sustav Vindija, pak, kao glavni pokrovitelj Špancirfesta, i ove godine na prostorima Staroga grada i kod Lančane kule za djecu priprema Vindiland. U njemu će mališani svakodnevno moći uživati ujutro od 10 do 12 sati i od 17 do 20 sati. Djeca će se moći  uključiti u plesne radionice i zaplesati popularnu zumbu, ali i ostale standardne plesove. Vindijine vile – voditeljice programa animirat će klince i klinceze u igrama pamćenja, pogađanja pojmova, plesa oko stolica… Oni najmanji će se iznova razveseliti kućici s lopticama koja će ove godine biti još veća i zabavnija.

Oni koji nisu za ples moći će se okušati u najnovijim atrakcijama "Zemlje zdravlja“ – penjanju na divovsku stijenu te u ljudskom nogometu. Vindiland će posjetiti i brojni zanimljivi gosti, sportaši i umjetnici, koji će se predstaviti od 19 do 20  sati.

Špancirfest će se inače održati od 19. do 28. kolovoza pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije