Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook bunt

U Varaždinu prosvjedovalo 400-tinjak ljudi

prosvjed varaždin (1)
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
1/7
12.03.2011.
u 11:15

Prosvjedovati su počeli u 11 sati, a među prosvjednicima su i radnici posrnule tvrtke Mundus

Oko 400 prosvjednika okupilo se u subotu na drugom prosvjedu u Varaždinu koji je, kao i prvi, organiziran preko facebook-a. Prosvjed je počeo u 11 sati, a potom su građani mirno, s transparentima u rukama, prošetali gradskim ulicama i ponovno se okupili na Korzu.

Među prosvjednicima su i ovaj put bili radnici Mundusa. Varaždinski prosvjednici, kao i ostali, traže ostavku Vlade i raspisivanje izbora. Čule su se kritike i na račun gradske vlasti. Viđen je i transparent "Grad baroka bez Čehoka". Organizator Denis Mladenović najavio je novi prosvjed iduće subote, kad će se prosvjedovati u više hrvatskih gradova. Na prvom prosvjedu u Varaždinu bilo je tri do četiri puta više građana.

Ključne riječi

Komentara 19

MO
mojzagi
12:00 12.03.2011.

Bravo Varazdinci , prvi koji se javljaju protiv raznih profitera i skart uvoza, umjesto da se pokrene domaca proizvodnja, i poljoprivreda.

NO
northbound
12:59 12.03.2011.

Zahtjevi prosvjednika: - Raspisivanje izbora - Raspuštanje ovog saziva Sabora - i HDZ, DSP i cijel oporbe koja ne radi ništa - “Grad baroka“ bez Čehoha, Vojvode i sličnih - Ne Europi - Ne dužničkom ropstvu - tvornice radnicima Naa kraju, mrzla piva na račun Jadranke za sve prisutne (ovo nismo dobili, ali ovo gore bi mogli ak bumo uporni).

NO
northbound
13:18 12.03.2011.

Bravo Admin. Cenzuriraš da nas je bilo800-1000, a ne 200. Tak Ti je gazda rekel?Bljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije