Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradali vatrogasci

U sudaru s kamionom punim pčela ozlijeđeno pet osoba

pčele (1)
Foto: Željko Gašparović/PIXSELL
1/4
29.06.2012.
u 11:17

Pčele su ometale očevid i uklanjanje ostataka košnica i meda s kolničkog traka

Južni trak autoceste A3 zatvoren za promet vozila tijekom noći, između Novske i Okučana, ponovno je pušten u promet jutros nešto prije 8 sati. Promet je obustavljen zbog neuobičajene prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, naime, dva su automobila naletjela na prevrnuto vozilo s prikolicom koje je prevozilo košnice sa pčelama. Pri tome su dvije osobe teže, a tri lakše ozlijeđene.

Pčele su ometale očevid i uklanjanje ostataka košnica i meda s kolničkog traka. Novljanski vatrogasci nepripremljeni za tisuće uznemirenih pčela pretrpjeli su brojne ubode. Zapovjednik Davor Štimac kaže kako su se i nakon obavljena posla, uklanjanja ostataka košnica, ulja i pranja autoceste morali paziti roja pčela koji se nakupio na vatrogasnom vozilu.

Do normalizacije premeta autocestom vozila su preusmjeravana kroz grad što je dovelo do pojačane gužve u ranim satima u Novskoj.

 

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:03 29.06.2012.

sada bi neke udrugice za zaštitu smilja i bosilja pitale: a koliko je pčela stradalo

OB
-obrisani-
16:46 29.06.2012.

Naravno nisu jadne pčele krive zbog pijanih i drogiranih budala, šteta što kamion nije bio pun zmija kakva bi to žurka bila do jaja !

DU
Deleted user
18:30 29.06.2012.

transporti pcela preko autoputa su zabranjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije