Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zametena Hrvatska

U Splitu ponovno sniježi. Ovaj puta zimske službe čiste ulice.

snijeg (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
10.02.2012.
u 23:53

Zimske službe su izašle na teren te čiste ulice i posipaju ih solju, pa se građani mogu nadati da neće imati problema kao što su imali prethodnih dana kada je snijeg blokirao cijeli grad.

U Splitu je večeras ponovno počelo sniježiti. Zimske službe su izašle na teren te čiste ulice i posipaju ih solju, pa se građani mogu nadati da neće imati problema kao što su imali prethodnih dana kada je snijeg gotovo blokirao cijeli grad.

Mnogi su za kaos u gradu krivili gradonačelnika Željka Keruma, a njegova sestra Nevenka Bečić, predsjednica Gradskog vijeća, "proslavila" se izjavama poput "Šta imate izlazit' na rivu ako je zaleđena".

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:08 11.02.2012.

nadam se da im je poslan 1 kamion lopata za snijeg i led, to im jedino treba. najjača vijest je bila da civilna zaštita splita nema ni jedne lopate, koga ce oni štitit ???? HAHAAHAHAHAH

OB
-obrisani-
10:09 11.02.2012.

kad vidimo koliko su vatreni i ažurni s tim snijegom, imaju srećće što im srbi 1991 nisu došli do mljeta najjači mi je lik koji je skinuo ulazna vrata od kuće i s njima čisti snijeg HAAHAHHAHAHAHHAHHHA tim je sve rečeno

MI
mightymraz
06:59 11.02.2012.

ali i dalje ce trebat uzeti lopate i metle i ispred kuce/stana pocistiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije