Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorski kotar

U obiteljskoj kući na području Mrkoplja otkriven arsenal oružja

droga, oruzje (1)
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
17.11.2011.
u 13:31

Policija je kod 52-godišnjaka pronašla poluautomatsku snajpersku pušku s pripadajućim spremnikom, više od 1200 komada različitog streljiva, revolver, prigušivače...

Zajedničkom akcijom delničke policije i policijskih službenika Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom s područja Ravne Gore zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari bez dozvole.

Kod ovog je 52-godišnjaka u obiteljskoj kući na području Mrkoplja pronađena poluautomatska snajperska puška s pripadajućim spremnikom, više od 1200 komada različitog streljiva, revolver, prigušivači, cijevi te drugi dijelovi oružja. Utvrđeno je da je tijekom više godina nabavljao i neovlašteno posjedovao navedeno oružje i streljivo. Oružje mu je oduzeto, a bit će kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Byker
Byker
08:31 18.11.2011.

Nisu objavili ime ali ja pretpostavljam da je to neki čedo koji se pripremal za neku novu pobunu u Hrvatskoj kako smo imali prilike vidjet prije dvadesetak godina!!

IG
igalov49
12:59 25.11.2011.

A, zašto nije zatražio dozvolu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije