Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregrijavanje

Pijan zaspao s nogom na papučici gasa, izgorjela dva automobila

izgorio auto (1)
Arhivska fotografija
09.12.2012.
u 09:30

Iako pod utjecajem alkohola, mladić se na vrijeme probudio i izašao iz automobila, a vatra se u hipu sa dacie proširila i na hyundai.

Na Trgu slobode 13 u Mošćeničkoj Dragi noćas su izgorjela dva vozila, dacia i hyundai.

U požaru koji je izbio oko 3.50 sati oba su automobila u potpunosti izgorjela. Vatra je sa dacie prešla na hyundai, dijelom je zahvatila plastičnu barku na suhom vezu te prednje svjetlo još jednog vozila hyundai tuscsona. Požar je izbio na sustavu za napajanje goriva, a ozlijeđenih nije bilo, potvrdili su nam u PU Primorsko-goranskoj nakon obavljenog očevida.

No, kako se neslužbeno doznaje, do požara je došlo kada je 23-godišnji mladić upalio daciu i zaspao za upravljačem. Pritom je, ne krenuvši s mjesta, nogom nagazio papučicu gasa što je izazvao pregrijavanje motora i zapaljenje. Iako pod utjecajem alkohola, mladić se na vrijeme probudio i izašao iz automobila, a vatra se u hipu sa dacie proširila i na hyundai.

>>FOTO U vožnji joj se zapalio auto, vozačica na vrijeme izašla

Komentara 3

VE
Vexans
14:46 09.12.2012.

O sveg navedenog "činjeničnog stanja" pravno je relevantna jedino alkoholiziranost osobe za volanom i to ako je motor radio.Ako se motor ugasio nakon samoupaljenja,alkoholiziranost osobe u vozilo je nebitna.

DU
Deleted user
14:53 09.12.2012.

Dobro je se nije odvezao autom i ubio nekoga. Onda bi razni komentatori napisali „da mu je žao“ i da se „to svakome može dogoditi“. Večernji bi prvi dan pisanjem skoro pa pozvao na linč, drugi dan bi napisao kakoo je on „jadan i da mu je stvarnno jako teško“, a kad bi ja napisao da Večernji manipulira javnošču, skroz u finom tonu i bez vrijeđanja, komentar bi „progutao mrak“ (administrator) kao u ovom zadnjem zagrebačkom slučaju.

AA
aabbcc
14:02 09.12.2012.

. Ti Reno-motori od gusa sa rem. prenosom, to je ono sto mi se ne svidja kod Dacije. Usput mnogo su tezi od Al motora i nepotrebno opterecuju prednji trap i lako ih je pregrijati .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije