Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimska idila

U Lici noćas palo 20 centimetara snijega

snijeg (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/3
19.12.2011.
u 10:06

Jutros od 8 sati zabilježene su četiri lakše prometne nesreće na autocesti

Dugo očekivani snijeg zabijelio je lički kraj te stvorio zimski ugođaj nekoliko dana prije Božića. Počeo je padati noćas nešto prije 1 sat, a do 7 sati jutros palo ga je visokih 20 centimetara, koliko je zabilježeno u Gospiću.

U visini zimskoga pokrivača kao i uvijek prednjači Zavižan sa 22 centimetra, a nakon Gospića slijede ga Otočac sa 11 te Udbina sa sedam centimetara.

Snijeg i dalje pada na idealnoj temperaturi od jedan stupanj ispod ništice, a smirivanje u ovim krajevima očekuje se tek u noći s ponedjeljka na utorak.

Iz PU ličko-senjske doznajemo da su od jutros od 8 sati zabilježene četiri lakše prometne nesreće na autocesti od odmorišta Janjče do tunela Sveti Rok. Zabilježena je samo materijalna šteta i nitko nije ozlijeđen.

Većih problema u prometu nema, ceste su čiste i prohodne, a vozači su obvezni na put kretati sa zimskom opremom.

Ključne riječi

Komentara 5

LA
lacković
10:45 19.12.2011.

Perušić :)

Avatar pretorijanac
pretorijanac
12:35 19.12.2011.

Ideeeeeeš!!!! Snijeg u Lici!!? U Prosincu?Nevjerojatno...

AN
AnaB1982
10:52 19.12.2011.

Snijeg u Lici? U prosincu? Nemoguće, ne vjerujem :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije