Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijela zima

U Lici jutros i do 16 centimetara novoga snijega

snijeg, lika (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/3
11.02.2012.
u 10:35

Na Zavižanu je zabilježeno 96 centimetara snijega i jutarnja temperatura od minus 23 stupnja.

Kao što su meteorolozi i najavljivali, tijekom noći u Lici je palo i do 15 centimetara novoga snijega koliko je zabilježeno u Udbini gdje je snježni pokrivač dosegao visinu od 50 centimetara.

Gospić je pokriven s novih 16 centimetara, no snijeg koji i dalje pada i ukupno 38 centimetara ne stvaraju nikakve probleme u gradskom prometu.

Na Zavižanu je zabilježeno 96 centimetara snijega i jutarnja temperatura od minus 23 stupnja. Otočac koji je prije dva dana bio najhladniji lički grad jutros se probudio na minus 12 stupnjeva s deset centimetara novoga snijega čime s njegova visina popela na 30 centimetara.

U Senju pada slab snijeg kojeg nosi jaki vjetar koji je ponovno za sav promet zatvorio dionicu Jadranske magistrale od Bakra do Svete Marije Magdalene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije