Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

U Lekeniku zasađeno stablo za hrvatske generale

lekenik
Božidar Antolec
16.04.2011.
u 20:00

- Domovinski rat je bio obrambeni, a oslobodilačka akcija Oluja „čista kao suza“. Oni koji su branili Hrvatsku osigurali su nam da budemo ovdje i da se ponosimo svojom zemljom - rekla je Petir.

U sklopu ekološko – humanitarne akcije Misli zeleno povodom Dana Planeta Zemlja i Međunarodne godine šuma u SOS Dječjem selu u Lekeniku, predsjednica Odbora za zaštitu okoliša Hrvatskog sabora i saborska zastupnica Marijana Petir danas je zajedno sa djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik te Zvonkom Rožićem ispred Hrvatskih šuma d.o.o. zasadila stablo za hrvatske branitelje i generale. Zastupnica Petir rekla je da sadi ovo stablo za sve one koji su branili i obranili Hrvatsku i osigurali nam budućnost.

- Domovinski rat je bio obrambeni, a oslobodilačka akcija Oluja „čista kao suza“. Oni koji su branili Hrvatsku osigurali su nam da budemo ovdje i da se ponosimo svojom zemljom - rekla je Petir.

U akciji Misli zeleno posađeno je 118 sadnica ukrasnog drveća koja će ukrasiti i ozeleniti lekeničko Dječje selo, a najviše dječje igralište u centru sela. Upravo su se mališani najviše veselili akciji i posadili veliki broj drveća. Svoju sadnicu posadili su i veleposlanici Kanade i Albanije, te prvi tajnik
veleposlanstva Indije i brojne institucije i donatori. Svi koji su htijeli, mogli su kupiti jednu sadnicu za 350 kuna u korist Dječjeg sela i na taj način ostvariti humanitarnu donaciju. Glavni sponzor u sadnicama bile su Hrvatske šume d.o.o.

Komentara 3

MI
mica1111
20:18 16.04.2011.

...a je u moje doba se sadilo 88 ruža za druga Tita...

AJ
ajam
01:02 19.04.2011.

a, gospojca Petir ignorira sigurnost na radu. Gdje su joj rukavice, ocale i kaciga . Jedino je usta nacrvenila da se zastiti od vjetra.

HE
hermaed
15:47 19.04.2011.

repetirka uvijek kasno na kosovo polje stiže :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije