Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Požegi

U akciji 'Kupujmo hrvatsko' sudjelovalo preko stotinu izlagača

kupujmo hrvatsko (1)
Foto: Dušan Mirković/Pixsell
1/3
08.06.2013.
u 18:30

Požeški gradonačelnik Vedran Neferović je ovom prigodom kazao kako je Požega grad vrijednih ljudi, gospodarstvenika i poduzetnika

Na glavnom požeškom trgu danas je po osmi puta održana akcija Hrvatske gospodarske komore pod nazivom \"Kupujmo hrvatsko“. Uz ovu akciju promovira se i projekt \"Vrijedne ruke“. Svoje proizvode izlagalo je preko stotinu izlagača iz cijele Hrvatske među kojima je bilo i petnaestak iz Požeško-slavonske županije.

- Već niz godina sudjelujemo u ovoj akciji i jako smo zadovoljni reakcijom kupaca. Na svom štandu nudimo proizvode koje su izradili naši učenici od prvog do četvrtog razreda tekstilne struke za vrijeme svoje obuke u školskoj radionici. Imamo u ponudi novčanike, torbe, pregače, kuharske kape i krpe, sjedalice od vune, vrećice za vino koje su izvezene. Najtraženije su torbe za kupovinu - kazala je Katarina Bajt, stručna učiteljica praktične nastave na požeškoj Obrtničkoj školi.

Zadovoljni su bili kupci.

- Ima dosta stvari koje se inače u našem gradu ne mogu kupiti pa obavezno dolazim na ovu akciju. Posebno su mi bili zanimljivi nakiti i to oni s slavonskim obilježjima. Kupila sam i domaće hrane - kazala je Ljubica Pranjić.

Akcijom je bila zadovoljan i organizator, županijska komora HGK.

 - U Požegi je uvijek odlična posječenost i odlična prodaja. Zato izlagači uvijek ponovno dolaze kod nas - kazala je Marija Rehnicer, tajnica županijske komore HGK Požega.

Požeški gradonačelnik Vedran Neferović je ovom prigodom kazao kako je Požega grad vrijednih ljudi, gospodarstvenika i poduzetnika te da će gradska uprava biti partner svakome od njih u razvijanju njihova programa i širenju poslovanja.

- Novim i mladim poduzetnicima ćemo dati podršku kroz suradnju u obliku partnerstva i rješavanja onih poteškoća na koje nailaze - poručio je Neferović.

>>Izložba: Najbolji istraživač Požege i Zlatne doline

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije