Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Traži se vozačica koja je oborila dijete na pješačkom prijelazu

Presretač (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.01.2012.
u 12:25

Riječ je ženi srednjih dvadesetih godina, kratke plave kose, koja je upravljala vozilom crvene boje

Istarska policija traga za vozačicom koja je jučer oko 17.30 sati u Ulici Rižanske skupštine u Puli vozilom oborila dijete i lakše ga ozlijedila.

Prema zasad dostupnim informacijama, jučer kasno poslijepodne nepoznata vozačica upravljala je vozilom nepoznate marke kolnikom Monvidalske ulice te je na raskrižju s ulicama Dragonja i Rižanske skupštine počela skretati u Ulicu Rižanske skupštine. Tada je preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazilo dijete. Prednjim bočnim dijelom automobila vozačica je udarila dječaka koji je pao na tlo. Nepoznata vozačica zaustavila se nakon nesreće, no kako na djetetu nije bilo vidljivih ozljeda, napustila je mjesto događaja.

Pulski prometni policajci naknadno su s pulske hitne pomoći obaviješteni o djetetu koje je lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći te stoga mole vozačicu koja je sudjelovala u nesreći da se javi u Postaju prometne policije Pula radi utvrđivanja svih okolnosti događaja. Riječ je ženi srednjih dvadesetih godina, kratke plave kose, koja je upravljala vozilom crvene boje. Na stražnjem lijevom dijelu automobila nalazi se ispušni lonac s dva otvora, a ostali podaci nisu poznati.

Policija moli i očevice nesreće da se jave pulskoj policiji u Tršćanskoj 36 ili na brojeve telefona 052/538-739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije