Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Taxi Cammeo krenuo u poslovnu suradnju sa zagrebačkim vozačima

taxi cammeo (1)
Davor Puklavec/Pixsell
07.12.2011.
u 16:18

Na taj su se potez, nastavljaju u priopćenju, odlučili jer je nemoguće zadovoljiti potrebe zagrebačkog tržišta sa samo 76 vozila

Dogovor između nekad zaraćenih taksi-strana – vozača Taxi Cammea i vozača Radio taksi Zagreba – postignut je na individualnoj razini. Kao što je Večernji već pisao, sutra će se potpisati ugovor o suradnji prema kojemu će pojedini vozači Radio taksija moći koristiti dispečerski centar, a na ulice će izaći pod nazivom "Taxi Cab".

"Taxi Cab je franšizno poslovanje, putem kojeg će mjesni obrtnici imati priliku oporaviti sve poslovanje, poboljšati zaradu, ali biti brendirani kao Taxi Cammeo", piše u priopćenju Taxi Cammea.

Na taj su se potez, nastavljaju u priopćenju, odlučili jer je nemoguće zadovoljiti potrebe zagrebačkog tržišta sa samo 76 vozila te im je za nesmetan rad potrebno "pojačanje".

Komentara 26

BU
burza
17:59 07.12.2011.

To nisu članovi RTZ nego slobodni strijelci koji nisu njihovi članovi jer ni jedan pametan nebi išao s njim u kompaniju jer ih je previše pljuval u početku a sada bi mu bili dobri i laže o broju vozila jer na crno radi s ovima iz Sv n edelje

NE
newform1
18:21 07.12.2011.

76 vozila? Svaki ih je dan na cesti oko 140. Ne znam tko još uvijek puši njihovu priču. Cijena vožnje uključuje i bezbrojne pozive na telefon. Voziš se 10 kuna jeftinije, a uzmu ti 30 na telefon. Taxi Cameo je najskuplji taxi u Zagrebu. Vozači bez kvalifikacije i ispita, rade 12 sati dnevno. Da nekoga u Zg zanima zakon, sutra bi izletjeli iz Zagreba. Ali ne dok je SDP na vlasti!

Avatar Ivica6
Ivica6
21:15 07.12.2011.

Vas dvojica dosta žučno zvučite. Nema prometa od kada ste najskuplji? Ne možete cijeli dan igrati šah, odvesti 2 ture i naplatiti svojih 500-600 kuna, nego morate početi stvarno raditi? Istina, treba i taj Cameo dovesti u red, kao štoo je vas u Radio taksi počela dovoditi u red konkurencija! Ali i danas ću rađe zovnuti Cameo nego vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije