Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva dama s djecom

Tatjana Josipović posjetila lekeničko SOS Dječje selo

tatjana josipovic,sos selo lekenik (1)
Foto: B. Antolec
1/4
20.12.2012.
u 21:51

O načinu života unutar SOS-obitelji Tatjana Josipović upoznata je kod obitelji SOS-mame Božene koja je u lekeničkom Dječjem selu od samog otvorenja 1993. godine

Tatjana Josipović posjetila je SOS Dječje selo Lekenik i tako ispunila proljetno obećanje kada je bila u službenom posjetu povodom 20. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska. Tada nije imala prilike u miru družiti se s djecom i SOS-mamama, pa je obećala povratak i zato iskoristila novu posjetu. 

Nazočila je generalnoj probi djece za današnju božićnu priredbu i ostala oduševljena preslatkim i raznovrsnim nastupima dječjih skupina koje djeluju unutar kreativnih radionica Društvenog centra. Nakon probe koju je vodio voditelj kreativnih radionica Rusmir Agačević, uslijedilo je druženje predsjednikove supruge sa mališanima, a na kraju je posjetila i jednu SOS-obitelj u pratnji direktorice SOS DSH Višnje Tuškan-Krupić i direktora SOS DSL Maria Čovića. O načinu života unutar SOS-obitelji, Tatjana Josipović upoznata je kod obitelji SOS-mame Božene koja je u lekeničkom Dječjem selu od samog otvorenja 1993. godine.

>>Darujte božićne čestitke SOS Dječjeg sela Hrvatska

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije