Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždin

T7 Vis: Habuš opet laže, Varaždinci se guše u smeću

\'02.11.2011., Prostorije HNS-a, Varazdin, Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
11.06.2012.
u 19:45

Habuš: Inspektorica je na putu do subote, pa nam fizički nije uspjela izdati prolongat koji očekujemo svakog trenutka

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš opet je lagao građanima – kante za otpad i danas su pune, a komunalno poduzeće Varkom ne odvozi, ne balira i ne odlaže otpad, poručuju iz T7 Visa. Ta je tvrtka, podsjetimo, s Gradom Varaždinom i Varkomom 2009. potpisala ugovor o interventnoj obradi otpada koji Habuš, tvrde, ne želi ispoštovati.

"Unatoč svim pokazateljima i činjenicama koje o tome govore, gradonačelnik Habuš i dalje uporno laže građanima i medijima, tvrdeći kako je 'sve dogovoreno'. Kako je onda moguće da se Varaždinci od danas ipak 'guše' u vlastitom smeću?" poručuju iz tvrtke vlasnika Davora Patafte.

Objašnjenje zašto komunalno poduzeće Varkom danas ne odvozi otpad Habuš je pronašao u činjenici da je "inspektorica na putu do subote, pa im fizički nije uspjela izdati prolongat koji očekuju svakog trenutka", navodi se u priopćenju tvrtke.

Komentara 9

SI
sirmax
21:07 11.06.2012.

Ovo je stara vijest jer su meni odvezli smece prije cca.dva sata tj. vjerojatno Habus nije bas tako jako lagao.Znaci necemo biti zatrpani smecem....barem za sada

OB
OBSERVER8
21:53 11.06.2012.

Svaka babica bi mogla biti biznismen da joj se daju takvi ugovorni uvjeti kakve je T7 trebao dobiti od jadnih građana Varaždina. Jadnih zato, jer su skromni i marljivi, a navalili su na njih krpelji koji su nanjušili bogaćenje. Sadašnji gardonačelnik neka se ne da navući na nepotizam i korupciju i neka maksimalno sreže troškove. Svi NO samo 3 člana i da vidiš koliko je to godišnje.

FO
ford
20:32 11.06.2012.

Daleko od toga da je Habuš čistunac, ali ako me neko ko Varaždinca pita tko je veći lopov - da li Patafta i T7 ili Habuš - definitivno je to T7. Pogledajte koji ugovor pokušavaju podvaliti Gradu, s kojim su završili na sudu jer su ga sklopili s famoznim Čehokom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije