Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi ih 300

Sutra prvo ročište o stečaju Jadrankamena

jadrankamen,zrinjevac,podrška (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
11.07.2012.
u 20:18

Tonči Drpić i braća Eterovići, kojima je izrečena zabrana prilaska stečajnoj upraviteljici na udaljenost manju od 50 metara također dolaze ali, tvrde, neće prekršiti izrečenu mjeru

U četvrtak će se na splitskom Trgovačkom sudu održati izvještajno ročište u stečajnom postupku nad Jadrankamenom. Stečajna upraviteljica Anči Bašić iznijet će tražbine vjerovnika, među kojima neće biti uključena sva potraživanja radnika koji su je potjerali iz Pučišća kada im je donijela popis tražbina na potpis. Ovoga puta, oni najavljuju kako će ih s Brača na splitski sud doći oko 300. Među njima će biti Tonči Drpić i braća Eterovići, čelnici Nezavisnog sindikata Jadrankamena kojima je izrečena mjera zabrane približavanja stečajnoj upraviteljici Bašić na udaljenost manju od 50 metara.

- Dolazimo u Split, ali izmjerit ćemo daljinu i nas trojica nećemo prekršiti propisanu mjeru - uvjerava nas Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata.

Radnici s Brača palniraju u Split doći trajektom u 7,15 sati, zatim pješice u koloni doći na Trgovački sud. Nakon što ročište bude završeno, neslužbeno doznajemo, ponovno planiraju obići stanove svojih bivših direktora, prosvjedovati im i pjevati pod prozorima. Prije povratka na jedan od poslijepodnevnih trajekata za Brač proći će Marmontovom ulicom i rivom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije