Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Stižu Kiril Džajkovski, Gustafi, Overflow, Pipsi, Elemental, Let3...

pipsi
Pixsell
19.08.2011.
u 11:40

Festivalske ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji su u Koprivnici, Križevcima, Bjelovaru, Virovitici, Varaždinu, Čakovcu i Zagrebu

Nekadašnja vojarna Ban Krsto Frankopan, a danas koprivnički kampus, početkom rujna pretvorit će se u glazbenu meku sjeverozapadne Hrvatske.

Trodnevni Rocklive festival u Koprivnicu dovodi domaće, ali i inozemne zvijezde.

Obilje glazbe

Festival u četvrtak, 1. rujna, otvaraju Cold Snap, Kein Engel, Flamethrower, Šank?!, Angry Cows i EPePe. U petak stižu glazbene face Kiril Džajkovski (w. MC Ghetto Priest), Gustafi, Let 3, RHCP Real Tribute, Postolar Tripper, Kevlar Bikini, Condor Skye i Deflamol. Posljednjeg dana na pozornicu će se popeti Brains, Elemental, Overflow, Pips, Chips & Videoclips, DeLyricum, Chained In AgonY i Charlie.

Osim glavne pozornice, bit će postavljena i četiri punkta s različitim vrstama glazbe.

Ulaznica za četvrtak stoji 30 kuna, dok se dnevne za petak i subotu prodaju po 100 kuna. U pretprodaji su i festivalske ulaznice po cijeni od 150 kuna, a mogu se kupiti u Koprivnici, Križevcima, Bjelovaru, Virovitici, Varaždinu, Čakovcu i Zagrebu.

Na pitanje zašto su se odlučili napraviti veliki festival u Koprivnici, organizatori odgovaraju: “Zato što možemo!”. Očekuju od 2000 do 3000 posjetitelja.

- Smatramo da Koprivnica ima potencijal za ovakve događaje, posebno s obzirom na tranzitni položaj, ali i još neiskorišten prostor kampusa. Šteta je da on zjapi prazan, a naša je namjera da tamo stvorimo mali grad u gradu - kazao je Bojan Horvat Horz, jedan od organizatora iz udruge Rocklive.

Osmišljeni su i zanimljivi popratni sadržaji.

Tako će se u petak i subotu održati regionalno atraktivno Skate&BMX natjecanje. Osim toga, bit će pripremljen i paintball teren i besplatan kamp za posjetitelje s festivalskim ulaznicama. Također, za trajanja festivala za njih je osigurano i besplatno kupanje u trajanju od dva sata dnevno na gradskim bazenima Cerine.

Depozit za smeće

Koprivnički festival ugledao se na velike europske, pa će, prema inozemnoj praksi, kamperi na ulazu platiti depozit od 15 kuna i dobiti vreću za smeće.

Po završetku festivala, kada vrate punu vreću smeća, bit će im vraćen i depozit.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:05 20.08.2011.

Je l\' se netko još sjeća onog koncerta 31.1.1996. u Jabuci,kad su svirali Overflow,Brujači i još netko? Ne mogu vjerovati da je od tada već prošlo 15-ak godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije