Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova televizija

Splitska poslovna televizija Full TV počela emitirati program

'televizija'
''
12.07.2011.
u 13:55

Program Full TV-a temelji se na dokumentarističkom pristupu, a u kratkim filmovima iznosi poslovne ideje, probleme i rješenja, dajući prostora u prvom redu malom i srednjem poduzetništvu

U Splitu je danas program počela emitirati nova poslovna televizija Full TV. Preko platformi B.net i Optima TV zasad je Full TV dostupan u više od 200.000 kućanstava, a u tijeku su pregovori s Max TV-om i Iskon TV-om te sličnim platformama u regiji.

Program Full TV-a temelji se na dokumentarističkom pristupu, a u kratkim filmovima iznosi poslovne ideje, probleme i rješenja, dajući prostora u prvom redu malom i srednjem poduzetništvu. Program je također dobrim dijelom temeljen na poslovnoj platformi www.fullbusiness.com koja okuplja 1670 tvrtki iz svih dijelova Hrvatske.

– Fullbusiness već ima prve upite iz inozemstva, a cilj Full TV-a bit će da se jednoga dana pretvori u regionalni poslovni televizijski kanal za razmjenu ideja i poboljšanje poslovanja – ističe Tomislav Bajić, predsjednik uprave Herus Grupe u čijem su sastavu spomenuti projekti.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jorge
Jorge
16:11 12.07.2011.

Kao što bi čuveni Đovani Pritisković rekao: \"Fullbusiness, FullTV - što u suprotnom znači...\"

10
10ye
11:16 14.07.2011.

što u protivnom znači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije