Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički promet

\"Šou\" Hrga i Knoka danas na izvanrednoj sjednici neće izostati?

Hrg-Knok
Sergej Novosel/VLM
17.05.2012.
u 12:30

Nova runda – obračun HSS-a i SDP-a očekuje se i na svim aktualnim gradskim pitanjima

Večeras u 18 sati sve bi oči i uši građana Križevaca, da je slučajno radijskog i TV prijenosa, bile uprte u gradsku vijećnicu, gdje se upriličuje tematska sjednica Gradskog vijeća, na kojoj se očekuje, stoji u pozivu, \"zauzimanje odgovarajućih stajališta\" u vezi s najavom zaustavljanja radova na gradnji autoceste A-12.

U protekla su dva tjedna, naime, i vladajući gradski političari, na čelu s gradonačelnikom Brankom Hrgom (HSS), te oporbeni vođeni Ivanom Knokom (SDP), izvodili \"scene\" – prvi s terena objavljujući kako nekoliko nadvožnjaka od 2009. znači i intenzivnu gradnju prometnice (te usput prozivao SDP u gradu i državi da želi štetu ovom kraju), a drugi priopćenjima dajući svoju verziju kako se SDP nepravedno proziva da želi obustaviti gradnju (i proziva suparnika za političku laž). U tijeku je i potpisivanje peticije za gradnju prometnice, koju je dosad potpisalo oko 1600 građana.

Zato se i večeras od njih dvojice, kao i od seljacima koalirajućeg HDZ-a, očekuje pravi \"šou-program\", u kojem će rivali braniti svoje stavove, ne prežući ni od napada i \"vađenja masti\". Možda će pritom Hrg otkriti i tko je za bivše državne vlasti, kako nedavno reče, iz Koprivnice kočio projekt da već ne bude dovršen, a Knok braniti i argumente današnje vlasti da je brza cesta isplativija od autoceste.

Premda, čini se, u državnoj blagajni nema novca ni za jednu, kao što se to isto naslućivalo i prije točno tri godine, 17. svibnja za lokalne izbore, tri tjedna nakon što su radovi na ipsilonu tobože bili \"započeli\".

Komentara 4

LE
legende
15:42 17.05.2012.

ostali bumo bez vlakova koji prometuju iz Bjelovara za Zagreb...sad još treba prekinuti radove na cesti i onda smo stvarno zadnja rupa na svirali...osobno ne preferiram Hrga,ali za dobrobit Križevaca i prigorskog kraja treba se boriti i dati mu podršku...Branko nedaj da se zaustave radovi

YO
yocko
21:11 18.05.2012.

Ma ljudi to je još jedna smicalica Hrgova, a kome netreba ta cesta Hrg je u ZG.načuo da se možda budu zaustavili radovi radi nedostatka sredstava,e sad da bi on ostao u rukavicama fin pred građanima on je krenuo u napad,jer napad je najbolja obrana.

SU
suncobran
23:22 18.05.2012.

koju Hrg igra prljavu igru a narod totalno blesav i potpisuju nešto o čemu nemožu niti pridonjet ali niti odmoči,jer ako ima sredstava cesta če se graditi ali pošto nema i nisu osigurana i znam iz svakodnevnih rasprava od izvođačaa radova da če se cesta graditi ali sa smanjenim kapacitetom kako se nebi nanjela šteta i državi a i izvođačima radova Hrg to zna ali je pobunil narod samo zato kak bi još jedan mandat ostal u fotelji ne zaboravite da se bliže lokalni izbori a sad se zalaže i za brzu cestu ali ste zaboravili dok su došli u koaliciju sa HDZ-om da su izmjenili plan iz brze u autocestu a sad priča o nečem gdje su i sami napravili glupost žao mi onih mladih seki ispred erste banke što tuđe laži objašnjavaju ljudima ali nije ih ni žaliti jer kam im škole da neznaju mislit svojom glavom več tuđom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije