Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinut

Službeni vozač ugrožava Bubalov život. Zaštitite ga!

Đapić
Davor Javorović
08.08.2011.
u 11:21

Moj vozač upotrebljava ruke za upravljač, a ne da nekoga istuče, odgovorio je gradonačelnik Osijeka Franji Gavranu

Poštovani gospodine župane, molim vas da kao čelnik Osječko-baranjske županije te kao predsjednik HDSSB-a iskoristite svoj utjecaj te zaštitite gradonačelnika Osijeka Krešimira Bubala od suludog načina vožnje koji redovito provodi njegov vozač Ronald Pavošević zvani Roky – piše u pismu županijskog vijećnika HSP-a Franje Gavrana, inače vozača počasnog predsjednika HSP-a i bivšeg gradonačelnika Ante Đapića.

Kako navodi Gavran, gradonačelnikov vozač vozi divljačkim stilom, brzinama daleko iznad maksimalnih dopuštenih te na taj način direktno ugrožava život i zdravlje gradonačelnika.
– S obzirom na to da je funkcioniranje grada vezano uz funkcioniranje gradonačelnika, jasno je da takav način vožnje dovodi i u opasnost samo funkcioniranje grada – piše F. Gavran.

Pismo župan nije htio posebno komentirati nego je poručio vijećniku da se, "ako nema pametnijeg posla, javi od 0 do 24 sata u županiju. Ondje ima ozbiljnog posla, a ne takvih političkih besmislica".

Da mu pismo nalikuje na cirkusku predstavu, rekao je “ugroženi” K. Bubalo. – Franjo Gavran bi morao znati, kad već dobiva informacije, da me ne vozi jedan nego četiri vozača. No ne mora se bojati, moj vozač upotrebljava ruke za upravljač, a ne da nekoga istuče – poentirao je Bubalo aludirajući na tužbu iz 2005. koju su protiv Gavrana podignula četvorica pripadnika Hrvatskog pravaškog pokreta.

Komentara 6

TO
toni0705
12:56 08.08.2011.

ako Bog da, nesposobni HDSSB (osim za izvesti najveće seljačke ispade) više nikad neće doći na vlast u Osijeku. Nakon njih, Đapićeva se era čini kao doba blagostanja. Žalosno.

CH
Chroathum
12:33 08.08.2011.

Neznam kaj se niko ne usudi ovdje komentirati stvari. Prvo majsjstor ima četiri vozača - poštenom Hrvatskom čovjeku ne treba niti jedan vozač - može se voziti sam. Četiri vozača su četiri izmišljena radna mjesta na račun državnog i gradskog proračuna. Takava izmišljena radna mjesta kojom se zbrinjavaju rođaci, kumovi, članovi stranke i saveznici imate u svakoj našoj županiju uz pomoć vladajuće strukture čija god ona bila. Takvih izmišljenih radnih mjesta ima u svim državnim firmama - MUP-MORH-općine, županije, četvrti, državne novine i televizija, Hrvatske ceste, šume, INA, i u svim drugima...imate jako puno donačelnika, savjetnika, odsjeke, pododsjeke, analitike i sto čuda...samo kako bi se zbrinuli svoji. Čista lopovska posla, pa sad vi meni nađite poštenje u bilo čijoj politici - nema - samo interesi i koristi -vlastite a ne za Hrvatsku. I kad god vam kažu da je nešto za vaš interes varaju vas dragi moji ljudi.

SV
sveznalica100
17:11 08.08.2011.

Sve je to u redu:uzmimo hipotetski novu vlast (bilo koja opcija) će sva ta izmišljena radna mjesta morati srezati, ako bi željela biti po našoj mjeri, no što će se dogoditi tada??Proglasit će ih diktatorima i samovlasnicima države kao kakve osobne \"prćije\", i tako ulazimo u začarani krug opet, a sve zato što nismo svjesni činjenice da politika, tj.način vođenja države dobrim dijelom prelazi iz mandata u mandat, a ne završava stupanjem na snagu nove vlasti.E sada, s obzirom na to da je jedino HDZ bio u prilici kontinuiteta i nije napravio nikakvo poboljšanje, po nekoj logici stvari oni ne bi smjeli doći na vlast slijedećih 20 godina bar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije