Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali Lošinj

Šest mladih Nijemaca demoliralo hotel, šteta 250.000 kn

policija
VL FOTO
08.08.2012.
u 12:22

Prema prvim procjenama šteta je oko 250 tisuća kuna, a Nijemci su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu

Lošinjska policija otkrila je da je šest mladih Nijemaca odgovorno za vandalizam u zatvorenom hotelu na Velopinu u Malom Lošinju. Vlasnik hotela, malološinjska tvrtka, hotel renovira. Prema prvim procjenama šteta je oko 250 tisuća kuna, a Nijemci su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu zbog teške krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Policija je utvrdila da su u ponedjeljak mladi Nijemci, nakon što su provalili u hotel,  demolirali njegovu unutrašnjost. Oštetili su više brava i stakala na vratima raznih prostorija, porazbijali veći dio hotelskog inventara, a nakon divljanja ukrali lovačku pušku, osobne dokumente i druge predmete. Policija je pronašla sve ukradene stvari te će ih vratiti vlasniku.

Komentara 4

BA
baš
15:57 08.08.2012.

"Neba ti", o čemu ovdje započeti raspravu?

AD
AdriaticSea
17:25 08.08.2012.

Ništa čudno za njih, dođu kod nas na more i ponašaju se kao neki bogovi, katastrofa..

OB
-obrisani-
19:40 08.08.2012.

danke deutshland. lijepo im se izvinite sada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije