Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA GRADIŠKA

Saborski zastupnik HDZ-a i sin u tučnjavi s četvoricom mladića

tučnjava
Arhiva VL
18.04.2010.
u 15:41

Dvojica od četvorice mladića koji su se tukli protiv Bilonjića zadobili su lakše tjelesne povrede te im je ukazana liječnička pomoć.

Saborski zastupnik HDZ-a Mato Bilonjić sudionik je tučnjave koja se danas rano ujutro odvijala na ulicama Nove Gradiške. Prema policijskom izvješću, oko 4,30 ujutro prijavljena je masovna tučnjava u Zvonimirovoj ulici u samom središtu grada, a patrole koje su desetak minuta potom pristigle na poprište zatekli su ukupno šest osoba koje su izmjenjivale udarce rukama i nogama.

Uz saborskog zastupnika Bilonjića, u tučnjavi je sudjelovao i njegov 25-godišnji sin s jedne te četvorica mladića sa druge strane. Dvojica od četvorice mladića koji su se tukli protiv Bilonjića zadobili su lakše tjelesne povrede te im je ukazana liječnička pomoć u novogradiškoj bolnici, dok je policija protiv sve šestorice podnijela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. Saborski zastupnik Bilonjić, pak, ima drugo viđenje cijelog slučaja.

-Te mi se večeri ženio sin, a ova su četvorica došla u salu sa upalkjenim cigaretama. Zamolili smo ih da cigarete ugase, a nakon što su odbili, za ruku sam ih izveo van i ostavio pred salom. Nakon nekog vremena čuli smo da se vani netko tuče i vidjeli da se radi upravo o ovoj četvorici. U tome trenutku pristigla je policija i mene i moga sina povezala sa tučnjavom iako u njoj nisam sudjelovao, kaže Bilonjić napominjući da su dvojica ozljeđenih mladića ozlijede dobila u međusobnom okršaju s kojim on nije imao nikakve veze.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
17:45 18.04.2010.

Je li \"shaman\" Hodak-Saborski bio zadužen za catering? Obilja čaja i kolačića, to je taj recept koji ide izvrsno nakon fine krompir-salate.....

OP
opančar
10:46 19.04.2010.

drug je tito izdo naređenje svi u borbu za oslobođenje, samo se pljujte hadezeovci, komunjare udbaši i ostali, veoma je zanimljivo.

RI
RINMA
17:16 18.04.2010.

A tko se tuče nego HDZ zastupnici. Ni prvi ni zadnji. Šta on ima koga izvoditi. Pozove se policija i oni ureduju. Kad bi bilo tako kako on kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije