Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postignut dogovor

Romi odustali od prosvjeda, djeca na nastavi bez incidenta

prosvjed, romi (1)
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
18.09.2012.
u 09:15

Jučer poslijepodne ipak je postignut dogovor da mještani dopuste održavanje predškole za 54 djeteta, uz uvjet da ravnateljica i učitelji osiguraju što kvalitetnije uvjete za održavanje redovite nastave i predškolskog odgoja za svu djecu

Prijetnje Roma iz Paraga da će danas ujutro blokirati ulaz u školu u Macincu nisu se ostvarile. Djeca su na nastavi i nije zabilježen ni jedan incident. Mještani Paraga zaprijetili su jučer da neće pustiti djecu u školu u Macincu ako mještani Gornjeg Hrašćana ne puste romsku djecu u prostorije tamošnje područne škole.

Jučer poslijepodne ipak je postignut dogovor da mještani dopuste održavanje predškole za 54 djeteta, uz uvjet da ravnateljica i učitelji osiguraju što kvalitetnije uvjete za održavanje redovne nastave i predškolskog odgoja za svu djecu. Svi problemi koji se eventualno pojave, rješavat će se u hodu, a u njihovo rješavanje uključivat će se i Međimurska županija kao osnivač škole, zaključeno je na sastanku.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
točkica1
10:28 18.09.2012.

"Probleme će rješavat u hodu". Problemi ove vrste se ne rješavaju u hodu, tako da je sve to "lari-fari". Svim roditeljima (i crnima i belima) više sreće drugi put - nakon izbora.

AI
Ante III
11:22 18.09.2012.

Neka si naprave skolu u paragu.Nebuju imali putne troskove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije