Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavljeno policiji

Rat plakatima u Vukovaru: Pinjuh nazvan Pinjokiom

pinjuh
Branimir Bradarić/VLM
25.09.2013.
u 14:00

Na plakatu je prikazan Pinjuh dok razmišlja u sebi: Nisam se prodao HDZ-u. Ne lažem! Časti mi moje!

Rat plakatima na području grada Vukovara ne jenjava. Protekle noći grad je osvanuo oblijepljen plakatima sa likom Željka Pinjuha koji je nedavno izabran za predsjednika Gradskog vijeća Vukovara.

Na plakatu je prikazan Pinjuh dok u ruci drži oznaku ZA prilikom glasovanja na Gradskom vijeću i dok razmišlja u sebi: Nisam se prodao HDZ-u. Ne lažem! Časti mi moje!. Iznad toga je veliki naziv Nova zvijezda na vukovarskom političkom nebu, a od Pinjuhovog prezimena i naziva poznate bajke Pinokio napravljena je i izvedenica Pinjokio.

Inače, plakati su se pojavili dva dana prije održavanja sjednice Gradskog vijeća koja bi se trebala održati ovoga petka. Radi toga što je prihvatio kandidaturu za predsjednika Gradskog vijeća, gdje je izabran glasovima HDZ-a i HSP dr. Ante Starčević, Pinjuh je nedavno odlukom Predsjedništva izbačen i iz članstva stranke.

– Pojavu plakata sam prijavio policiji od koje očekujem da utvrdi tko stoji iza toga. Osobno mislim da znam tko stoji iza ovoga čina ali za sada bih to ostavio za sebe. Mogu samo reći da je politika i iza ovoga. U svakom slučaju ovo služi na čast onome tko je to napravio ali i tko je to naručio. Sve ovo više govori o njima nego o meni. Ljudi me pitaju po gradu da skidaju plakate ali ja ne želim. Neka stoje i neka služe na čast nalogodavcu, a Vukovarci znaju o kome se radi, rekao je Pinjuh.

>>Pinjuh: Živio sam dobro prije, pa ću i poslije politike

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije