Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajić voli Popovaču

Ralu logistika nagodinu donosi još 125 radnih mjesta

'                               '
''
18.06.2010.
u 08:10

Tvrtka najavljuje milijunska ulaganja na kupljenom zemljištu te otvaranje novih 125 radnih mjesta.

Najbolji dar za jučerašnji Dan općine Popovača i župe svetog Alojzija ugovor je koji su potpisali predsjednik uprave tvrtke Ralu logistika Renato Radačić i načelnik Općine Popovača Josip Mišković. Riječ je o prodaji građevinskog zemljišta veličine 107.000 metara četvornih za gradnju logističkog centra u Poslovnoj zoni Mišićka, čime se u Popovaču, nakon Pharmasa, smješta i druga tvrtka nekadašnjeg hrvatskog kralja mlijeka Luke Rajića.

– Nadamo se da ćemo svojim ulaganjem pridonijeti razvoju Popovače, kao i države, s obzirom na to da se radi o vrlo visokim investicijama na području logistike u koji ulazimo, a koji za sobom povlači niz aktivnosti od građevinskih aktivnosti do ljudi koji će tu kasnije naći posao, kazao je Renato Radačić. Početak građevinskih radova očekuje se u sljedećoj godini, tvrtka planira povećati zapošljavanje sa sadašnjih 75 na 200 zaposlenika, a od planiranih 200 milijuna kuna u razvoj tvrtke uloženo je već 110 milijuna kuna. Nakon potpisivanja ugovora održana je i svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su dodijeljene nagrade Općine Popovača.

Godišnja nagrada dodijeljena je doktorici Neuropsihijatrijske bolnice Dr. Ivan Barbot Tiji Žarković-Palijan i KUD-u Moslavec iz Volodera. Nagrada za životno djelo pripala je profesoru Marku Bediću iz Zagreba. Priznanja Općine Popovače uručena su KUD-u Potočanka iz Potoka za aktivan rad i predstavljanje općine na važnim kulturnim manifestacijama te HEP-ODS d.o.o. Elektri Križ PU Popovača za uspjeh u poduzetništvu.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
09:35 18.06.2010.

Jeli to onaj Rajić što je ALTE PREZIDENTE obečao napraviti Tvornicu Ljekova sa tisuču radnih mjestai dobio od ALTE PREZIDENTE odlikovaje što je pokrao HRVATSKU i sada nastavlja dalje da krade ne mljeko ali zemlju PLJUC

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije