Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dopunski izbori

Rajka Rađenović iz SDSS-a izabrana za zadarsku dožupanicu

glasovanje
PIXSELL
14.06.2010.
u 09:04

Dogradonačelnik Benkovca postao je Miloš Ćiritović iz SDSS-a, donačelnik Polače Ljubiša Tintor iz SDSS-a, a donačelnik Zemunika Dragan Daničić, također iz SDSS-a. SDSS je dobio i vijećnika u Stankovcima, gdje je izabran Radovan Mandić.

ZADAR - Rajka Rađenović iz SDSS-a izabrana je na dopunskim izborima za dožupanicu Zadarske županije iz redova srpske nacionalne manjine. Za nju je glasovalo 52,4 posto birača, dok su protukandidati Branislav Švonja iz DPS-a i nezavisni Nikola Aleksić dobili 32,9, odnosno 8,7 posto glasova. Na izbore je izašlo 2475 (13 posto) birača.

Novi vijećnici zadarske Županijske skupštine iz redova srpske nacionalne manjine su SDSS-ovi Veselko Ćakić i Dušan Zelić te DPS-ov Branislav Švonja. Dogradonačelnikom Benkovca na dopunskim izborima postao je Miloš Ćiritović iz SDSS-a, donačelnik Polače Ljubiša Tintor iz SDSS-a, a donačelnik Zemunika Dragan Daničić, također iz SDSS-a. SDSS je dobio i jednog vijećnika u općini Stankovci, gdje je izabran Radovan Mandić.

Komentara 6

BE
Bedem1
12:25 14.06.2010.

Nasim usijanim glavama se nikako ne moze dokazati da ako nesto zelis,a na to imas pravo,onda trebas da i radis na tome pravu.Mislim reci da su Hrvati izasli na izbore,na sto po zakonu imaju pravo,onda poslije izbora se nebi zalili tako puno na srpske dvostruke glasove,jer Srba je malo i Hrvati ih mogu preglasati svojim brojem glasova,ali mentalitet naseg naroda je takav da ih uopce nije briga da ucestvuju na izborima,jer kako bi se onda mogli zaliti.Samo 13% biraca izaslo na izbore ?Pa to je ruglo.

KO
kompa
12:41 14.06.2010.

zamjenik gradonačelnika Benkovac 310 glasova zamjenik načelnika Zemunik donji 49 glasova zamjenik načelnika Polača 54 glasa zamjenik načelnika Lišane Ostrovičke 31 glas ukupno 441 glas za mjesto načelnika Gračac (odkud stiže dožupanica na izborima Hrvata kao manjine u Hrvatskoj državisto načelnika Gračac (odkud stiže dožupanica na izborima Hrvata kao manjine u Hrvatskoj državi ) zamjenik načelnika Hrvat 457 glasova........... no comment

KO
kompa
12:43 14.06.2010.

+ - 14.06.2010. u 12:41h kompa je napisao/la: zamjenik gradonačelnika Benkovac 310 glasova zamjenik načelnika Zemunik donji 49 glasova zamjenik načelnika Polača 54 glasa zamjenik načelnika Lišane Ostrovičke 31 glas ukupno 441 glas za mjesto zamjenika načelnika Gračac (odkud stižetiže dožupanica na izborima Hrvata kao manjine u Hrvatskoj državi ) zamjenik načelnika Hrvat 457 glasova........... no comment

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije