Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Radnici HAC-a poklonili slatkiše i igračke štićenicima Doma za djecu

hac (1)
Foto: HAC
1/4
19.12.2012.
u 13:26

Djeca su jučer priredila program za goste, a izaslanici HAC-a uručili su darove ravnateljici Renati Puljko

Radnici Hrvatskih autocesta tradicionalno su održali humanitarnu akciju \"Božić 2012.\" za pomoć Domu za djecu u Slavonskom Brodu, u kojemu živi 45 štićenika bez roditelja. Djeca su jučer priredila program za goste, a izaslanici HAC-a uručili su darove ravnateljici Renati Puljko.

\"Skupili smo 300 kg slatkiša, 100 kg igračaka i poklonili ENC sa 1600 kn na računu. Taj dar uručen je Domu i djeci da ga potroše s radošću\", javljaju iz HAC-a.

Akcija je trajala tjedan dana, a skupljalo se u HAC -u od Okučana do Lipovca i Osijeka. Akciju je organizirao Organizacijski odbor HAC-a u sastavu: Darija Čer, Višnja Horvat, Đurđica Brataljenović, Svjetlana Dominić, Zvonimir Lovrić, Vilhem Kovačević, Nikola Đorđić, Zdravko Čajić, Sergio Grgić, Blaž Udovčić i Ivo Seletković. Veliku pomoć su dali Voditelji tehničkih jedinica Saša Mustapić, Mario Soldan, Miroslav Marinić, Davor Kereta, Ivica Mlinarević i Zvonimir Živić.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
norman
21:44 19.12.2012.

perkrasna gesta Hac-ovih zaposlenika jedino je pitanje je ovdje je gdje su djeca na slikama bitno je da je ravnateljica u gro planu ma koliko ona nesposobna bila bitno je da je odana stranci na vlasti-u ovom slučaju hdz žalosnoo ali istinito.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije