Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje gradnja

Prvi suvremeni McDonald's u Hrvatskoj Sisak dobiva na jesen

\'02.06.2011., Sisak - Na lokaciji prvog restorana McDonaldsa na Zelenom brijegu,kojeg gradi petrinjski Gavrilovic,zapoceli su pripremni radovi. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL\'
Nikola Čutuk/PIXSELL
02.06.2011.
u 17:21

Zahvaljujući 2,5 milijuna eura vrijednoj investiciji posao će dobiti 60 radnika

Gradnja McDonald'sa u Sisku počinje danas, a restoran uz Zagrebačku cestu trebao bi biti gotov do početka školske godine, najavio je jučer nositelj franšize i vlasnik petrinjske tvornice Đuro Gavrilović. Siščani koji s nestrpljenjem čekaju prvi obrok u omiljenom lancu brze prehrane imat će razloga za veselje. Naime, bit će to prvi restoran te vrste u Hrvatskoj sagrađen po najnovijim standardima McDonald'sa. Zahvaljujući 2,5 milijuna eura vrijednoj investiciji, posao će dobiti 60 radnika.

Naknadno još jedna etaža

– Riječ je modernom objektu visoke razine uređenja. Imat će 600 četvornih metara površine, od čega će trećinu zauzimati otvorena terasa. Izvana će biti obložen kamenom, drvetom i staklom te na taj način predstavljati jednu hortikulturalnu cjelinu u skladu s okolišem – kazao je član uprave Gavrilovića Drago Mioč. Ovisno o interesu posjetitelja, čiji odaziv predviđaju s područja cijele Sisačko-moslavačke županije, projekt u sebi krije i tehničku mogućnost naknadnog podizanja još jedne etaže. Uz već provjereni McDrive, građani će uživati i u novom McCaffeu, kojih su zasad tek dva. Uz bežični internet za "surfere", ponuda za najmlađe uključivat će proslave rođendana te dječju igraonicu. Po uzoru na budući sisački, uređivat će se novi, kao i već postojeći restorani u Hrvatskoj, do kojih Siščani više neće morati "potezati" prema Velikoj Gorici ili Zagrebu.

Podrška i na Facebooku

– Konačno! Jako se veselim jer nam je trenutačno bio dostupan samo kada putujemo u druge gradove. Iako nisam velika ljubiteljica brze hrane, vikendom je užitak otići s prijateljima na takvo mjesto. Ipak, tamo će najviše uživati djeca i mladi – kaže Siščanka Marina Horvat. I 2660 članova pozdravilo je tu ideju na Facebook stranici "McDonald's u Sisku", a projekt je podržao i gradonačelnik D. Pintarić: – Osim što će se u proračun sliti znatna sredstva od uplaćenog komunalnog doprinosa, Gavrilović će gradnjom nabolje promijeniti i vizuru naše Komunalne zone te osigurati nova radna mjesta.

Komentara 2

TN
tamo-neka
14:00 03.06.2011.

...živjela nam gomila pretile djece koju ćemo uzgajati ovom hranom...(al zato brale, gradski i bilo čiji drugi proračun su ipak bitniji od pretile djece)...

SV
sveznalica100
08:09 04.06.2011.

Ti vam \"tamo-neka\" ipak u konačnici ovisi o roditeljima i obitelji. te njihovoj povezanosti i načinu života, tako da nam pretuilost ne donose lanci brze hrane, već naše srljanje kroz život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije