Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heroj ulice

"Provalio” u Audi A4 da spasi bebu iz zaključanog auta

Leo Vuljanić (1)
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/6
23.09.2011.
u 16:08

HAK za to ima posebne alate, a svi su mehaničari obučeni za te vrste intervencija, kojih je mnogo.

Nova karlovačka zvijezda je rođena! Nije pjevač niti glumac nego – automehaničar Hrvatskog autokluba. Cijeli grad bruji o tome kako je Leo Vuljanić herojski spasio bebu iz zatvorenog automobila Audi A4, a Leo samo odmahuje rukom.

– Pa već sam imao mnoštvo takvih intervencija, ne znam u čemu je fora – odgovara je Leo Vuljanić, koji pet godina radi ovaj posao.

U petak oko deset sati jedna gospođa nakratko je parkirala automobil ispred pekarnice na karlovačkom Korzu, najprometnijem dijelu grada, ne bi li na brzinu u njoj kupila što joj treba. Međutim, njezino dijete, koje se nalazilo na dječjoj sjedalici na zadnjem sjedištu, uspjelo se – nitko ne može dokučiti kako – dokopati daljinskog ključa automobila koji je majka ostavila u vozilu, stisnuti gumb i zaključati se.

Kada je vidjela da nema ključa i da ne može otvoriti automobil, gospođu je uhvatila panika. Okupilo se mnoštvo prolaznika i ubrzo je pozvana ekipa HAK-a. U njoj je bio Leo, koji je rutinski pristupio zadatku. U roku od pet minuta otključao je automobil, što je oduševilo prisutne, a posebice majku.

– Otvorio sam vrata povukavši kvaku posebnim alatima. Majka je bila presretna – objašnjava Leo.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
16:24 23.09.2011.

Stvarno VL edukativno djeluje.Sad će i oni lopovi koji do sada nisu znali kako ukrasti auto naučiti nešto novo.Ne znam zašto od dečka koji samo radi svoj posao radite heroja.Nedostatak pravih vijesti.

AN
AnaB1982
16:30 23.09.2011.

Sfjonš je napisao/la: Stvarno VL edukativno djeluje.Sad će i oni lopovi koji do sada nisu znali kako ukrasti auto naučiti nešto novo.Ne znam zašto od dečka koji samo radi svoj posao radite heroja. Jadan lopov ak se u VL-u mora informirati kako ukrasti auto!!!

Avatar maraaa
maraaa
22:07 23.09.2011.

je li ovo besplatna škola za kriminal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije