Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni građani

Prosvjed protiv Vlade u Čakovcu organizirala Lesarova kći

prosvjed, čakovec, maja lesar (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/6
07.03.2011.
u 17:37

Mi Međimurci poznati smo kao radišni i pošteni, ali nismo ni mi od čelika i betona da nas se stalno lupa po glavi, kaže jedan od prosvjednika.

Na prosvjedu protiv Vlade u Čakovcu danas u 17 sati okupilo se tristotinjak građana koji traže ostavku premijerke Jadranke Kosor.

- Mi Međimurci poznati smo kao radišni i pošteni, ali nismo ni mi od čelika i betona da nas se stalno lupa po glavi. Tražimo da Vlada odmah odstupi - rekao je Rajko Hergotić, jedan od prosvjednika. Kazao je da ne može prehraniti obitelj. Govorio je i regionalni povjerenik SSSH Franjo Veble, koji je poručio: "Zajedno smo jači!" Čuli su se i povici da Međimurci moraju "deti glave skup".

Skup je organizirala Maja Lesar, nezaposlena kći saborskog zastupnika Dragutina Lesara. On je kazao da nije sudjelovao u organizaciji prosvjeda. - Maja je punoljetna i pametna djevojka, i pomoć joj ne treba - kazao je Lesar. Prosvjednicima "naoružanima" zviždaljkama i transparentima u mirnoj šetnji gradskim ulicama pridružilo se još nekoliko stotina građana, pa organizatori kažu da su u dva sata uspjeli okupiti više od 500 prosvjednika. Prosvjed koji je osiguravala policija prošao je bez incidenata.

Komentara 108

11
11111
22:17 07.03.2011.

Kak bi Lesar lajal da je Jacin sin oraganiziral prosvjede !!!!

DA
darko9
18:04 07.03.2011.

dok su ljudi nju vidjeli na trgu razbježali su se

MA
margaritas
21:33 07.03.2011.

lesar plese kako svira cacic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije