Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogomet i kuglanje

Proglašeni sportaši godine Novske

Sportaši Novska
Željko Gašparović
26.03.2013.
u 20:20

Titule najuspješnijih ponijela je ženska ekipa, Kuglačkog kluba „Novska“, a od muških Nogometni klub „Libertas“.

U tradicionalnom izboru Zajednice športskih udruga grada Novske, proglašeni su najbolji među novljanskim sportašima u protekloj godini. Na prigodnoj svečanosti u Gradskoj vijećnici dodijeljene medalje i pehari. Titule najuspješnijih ponijela je ženska ekipa, Kuglačkog kluba „Novska“, a od muških Nogometni klub „Libertas“. Za doprinos i rezultate u kuglanju, najuspješnija je kuglačica Ljiljana Gulić, te nogometaš Milan Šakić, NK Libertas. Športske nade su Andrea Gulić, kuglačica kao i Kristijan Zekić, nogometaš, koji s nepunih 14 godina postižu zapažene rezultate.

Sportskim djelatnikom je proglašen Mario Čelan, predsjednik NK LIbertasa, dok je trener godine, Ivica Lauter iz Stolno teniskog kluba „Novska“. Priznanja uspješnim sportašima dodijelili su, Marin Piletić, zamjenik gradonačelnika i Petar Idžaković, predsjednik Zajednice. Kako su rekli, sport u gradu dobiva skoro 2 milijuna kuna, a na području grada ima 32. sportska kluba u kojima djeluje 1872 sportaša. Najviše ih je u nogometu ali kuglački sporta postiže vrhunske rezultate, tako je nedavno, muška juniorska ekipa nakon niza pobjeda, postali prvaci države, a očekuje se i poziv izbornika za nastup u reprezentaciji Hrvatske.

>>Ispunio je olimpijsku normu, a u izboru za najsportaša ga nema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije