Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog tuče

Proglašena elementarna nepogoda za područje Krašića

tuča
Mladen Mandić
26.06.2012.
u 14:37

Gradsko i županijsko povjerenstvo procijenit će štetu i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje općine Krašić nastalu 25. lipnja 2012. godine zbog olujnog nevremena praćenog tučom koje je prouzročilo štetu na poljoprivrednim kulturama, poglavito kukuruzu, pšenici, ječmu i povrću.

Nakon objave ove županove odluke o proglašenju elementarne nepogode, gradsko i županijsko povjerenstvo procijenit će štetu i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, najavljeno je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije