Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
goričan

Prijevremeni izbori u Goričanu: Pobjeda koaliciji SDP-HSS-HSLS

Marijo Moharić
Vjeran Žganec Rogulja/ PIXSELL
25.03.2012.
u 21:04

Koalicija SDP-HSS-HSLS osvojila je 364 glasova na prijevremenim izborima za Općinsko vijeće Goričana

Koalicija SDP-HSS-HSLS osvojila je 364 glasova na prijevremenim izborima za Općinsko vijeće Goričana, što će joj donijeti pet vijećničkih mandata. Drugo mjesto pripalo je HDZ-u koji je dobio 183 glasa, odnosno tri mandata. Na trećem mjesti je Hrvatski rast - Hrast sa 178 glasova i dva mandata, koliko će imati i Nezavisna lista Zlatka Varošanca koja je osvojila 176 glasova. Jednog vijećnika imat će koalicija HNS-HSU, koja je osvojila 72 glasa. Posljednji je MDS s 36 glasova. Neslužbeni su to rezultati izbora u Goričanu, raspisani zbog nedonošenja proračuna za 2012. godinu.

- Ponudit ćemo suradnju svima - najavljuje načelnik Mario Moharić (SDP), koji je zadovoljan rezultatom. Za šesti mandat koaliciji SDP-HSS-HSLS nedostajalo je, kaže, nekoliko glasova. Za većinu u Općinskom vijeću treba najmanje sedam glasova, pa slijede pregovori.

Ključne riječi

Komentara 4

TH
thomaswolfelich
23:35 25.03.2012.

Na prijevremenim izborima za Općinsko vijeće Goričana, HRAST je ostvario odličan rezultat te dobio dva vijećnička mjesta(17,64%-178glasova).Čestitam prijateljima iz Goričana, ovo je vrlo motivirajuće za sve nas ostale:)))(napomena slabiji smo od hdz-za samo 5 glasova,a jači od koalicije hns-hsu za 106 glasova).Bravo hrast!!!

BL
Blasko
08:23 26.03.2012.

Ova clanak pokazuje koliko je ovaj novinar naklonje livo jer zasto nije napisao clanak o Ilockim izborima.

GO
goričan
09:45 26.03.2012.

kakva pobjeda koalicije???pa kaj nije SDP išel sam na izbore,pa bi vidli koliko bi glasova dobil!!!!!!!!!!ak se svi ostali dogovore,Moharić može sa svojom koalicijskom listom biti u opoziciji.Nositelj liste Hrasta za predsjednika općinskog vijeća i svi ostali iza njega i rezultat bude 8:5....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije