Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE PROBLEM

Pregovori Grada i Crtorada o naplati parkiranja još traju

varazdin garaza
Marinko Jurinec/PIXSELL
11.12.2012.
u 14:43

Ni tjedan dana nakon otvorenja podzemne garaže gradski oci ne znaju hoće li ispuniti obećanje koje je prije dvije godine Varaždincima dala bivša gradska vlast

Pregovori između Grada Varaždina i Crtorada u vezi s problematikom parkiranja, pa između ostalog i o cijeni dnevne karte su u tijeku, javili su nam u ponedjeljak iz Grada Varaždina i tako još jednom potvrdili da ni tjedan dana nakon otvorenja podzemne garaže gradski oci ne znaju hoće li ispuniti obećanje koje je prije dvije godine Varaždincima dala bivša gradska vlast.

Zanimljivo je da su nam iz Grada poslali i odluku gradonačelnika Ivana Čehoka iz 2010. godine u kojoj su posebno podcrtali dio kako se privremeno parkiranje zbog gradnje garaže uvodi samo na parkiralištu u Ulici kralja Petra Krešimira IV., na ukupno 148 mjesta. Podcrtavanjem su istaknuli ono što je Večernji list već pisao, a to je da za ostala uvedena parkirališna mjesta u odluci nije definirano da se radi o privremenim zonama naplate. Štoviše, aneks ugovora o Crtoradovoj koncesiji donesen na temelju tog zaključka ni za jednu ulicu ne definira da će se dodatna naplata ukinuti kad se dovrši garaža. Parkiranje se tada počelo naplaćivati i u dijelu Zagrebačke ulice te u Ulici braće Radić.

Kako sadašnji gradonačelnik o cijeloj situaciji govori vrlo malo, pitanje je želi li se odugovlačenjem samo prolongirati loša vijest za Varaždince.

>>Podzemna garaža je gotova, vratite besplatna mjesta za parkiranje!

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije