Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće loše utjecati

Povjerenstvo ministarstva zaštite okoliša odobrilo projekt na Srđu

srđ,dubrovnik (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
09.04.2013.
u 09:58

Ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo rješenje o prihvatljivosti zahvata "Sportsko-rekreacijskog centra s golf-igralištem Srđ" za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša, priopćeno je iz ministarstva

Povjerenstvo u postupku procjene utjecaja na okoliš SRC s golf-igralištem Srđ jednoglasno je donijelo pozitivno mišljenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš uz predviđene mjere zaštite i program praćenja, priopćeno je iz Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

– U skladu s preporukom povjerenstva, ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo rješenje o prihvatljivosti zahvata „Sportsko-rekreacijskog centra s golf-igralištem Srđ“ za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže – piše u priopćenju.

>> Maja Brinar Frenkel: Većina Dubrovčana želi golf na Srđu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije