Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema štete

Potres od 4 stupnjeva po Richteru uznemirio Dubrovčane, nema štete

dubrovnik, let, morh, zrakoplov
MORH
22.04.2012.
u 10:12

Potres se osjetio u zapadnom dijelu Dubrovačko-neretvanske županije, a broji uznemiren građani potražili su pomoć na broju 112.

Potres jačine 4 stupnja po Richteru pogodio je u subotu navečer prije ponoći šire dubrovačko područje. Epicentar potresa bio je sedam kilometara južno od Stoca u Bosni i Hercegovini.

Kako pišu dubrovački internetski portali, tlo se treslo u zapadnom dijelu Dubrovačko-neretvanske županije, a broji uznemireni građani potražili su pomoć na broju 112. Javljeno je i kako nitko nije ozlijeđen te da nije prouzročena materijalna šteta.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:31 22.04.2012.

TIPOVI ZA KLADJENJE!!! MINIMALNI KOEFICIJENT 5.00 SVAKI DAN!!! PRVI PUT POTPUNO BESPLATNO!!! PROLAZNOST 90%,ZARADITE DO 10 000 KUNA MJESECNO!!!! KONTAKT: PICKERTIPS@GMAIL.COM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije