Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao u subotu

Policija traga za 81-godišnjim Ljubanom Marićem iz Bučja

drava leš potraga
Marko Jurinec/PIXSELL, arhiva
16.01.2011.
u 13:06

Izgubljeni je starac u subotu, 15. siječnja, oko 14 sati izišao iz obiteljske kuće i od tada mu se izgubio svaki trag

Potraga za nestalim 81-godišnjim Ljubanom Marićem iz Bučja, sela pokraj Pakraca, počela je u 12 sati. Kako doznajemo iz požeško-slavonske policije, izgubljeni je starac u subotu, 15. siječnja, oko 14 sati izišao iz obiteljske kuće i od tada mu se izgubio svaki trag. Neslužbeno smo, pak, doznali da je riječ o muškarcu koji je već ranije imao običaj otići od kuće u šetnju.

Međutim, dosad se uvijek vraćao kući. Njegov nestanak prijavila je policiji obitelj a u potrazi za 81-godišnjakom sudjeluju policajci iz pakračke policijske postaje, pripadnici Gorske službe spašavanja, članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pakrac kao i brojni mještani Bučja.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:39 16.01.2011.

Naša J.Kosor je iz Bučja

MA
mamba64
22:34 16.01.2011.

Netriba toga tražiti on je svoje proživija sad ga pustite da radi što ga volja.

M1
matija_10
19:46 17.01.2011.

Evo da se nadovezem na ovaj tekst..U potrazi za nestalim nije bilo samo Dobrovoljno vatrogasno društvo Pakrac,nego i Lipik te Veliki Banovac..Svi su zajednickim snagama trazili nestalu osobu i na kraju je nasli pred mrak,tako da je cijela nedjelja provedena u sumi,gdje je bio domovinski rat okruzen minama..Kako moj DVD Veliki Banovac koji treba biti spomenut u ovom tekstu tako i DVD Lipik..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije