Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ

Područni policajac: Nismo tu samo da kažnjavamo...

'za dalmaciju....020310.....vodice Mario Miskovic-kontak policajac na otoku Murteru pokrenuo humanitarnu akciju za bolesnu 5-godisnjakinju iz obitelji Turcinov Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
04.03.2010.
u 08:55

Članovima obitelji u hostelu MUP-a u Zagrebu osiguran je besplatan smještaj sve dok traje terapija za dijete.

Humanitarnoj akciji Murtersko srce, koju je pokrenula Općina Murter-Kornati s brojnim udrugama, klubovima, društvima i ljudima dobra srca, lijepom i pravodobnom gestom priključila se i PU šibensko-kninska, odnosno MUP. Naime, Murtersko srce prikupljalo je novac za liječenje Meri Turčinov, petogodišnje djevojčice iz Murtera koja boluje od kromosopatije, rijetke bolesti zbog koje joj je potrebno liječenje i skrb u Zagrebu. Prikupljeno je oko 70 tisuća kuna, dovoljno za liječenje, ali ne i za troškove smještaja obitelji, koja za to vrijeme mora boraviti u Zagrebu. Zato su se s molbom za pomoć roditelji obratili Mariju Miškoviću, područnom policajcu, koji je smjesta pokrenuo rješavanje tog problema.

– Doznao sam za problem male Meri i njezine obitelji. Na kraju smo sve skupa uspjeli organizirati i pokazati da policija nije tu samo da kažnjava – rekao je 35-godišnji Mario Mišković i istaknuo zasluge pomoćnika zapovjednika Duje Troskota i drugih.

– Članovima obitelji u hostelu MUP-a u Zagrebu osiguran je besplatan smještaj sve dok traje terapija za dijete – kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske. Malena Meri je prije nekoliko dana u Zagrebu imala prvi pregled i priprema se za početak terapije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije