Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajnost?

Podravka sponzor sapunici, a glumi brat člana uprave

'03.10.2008., Zagreb,Hrvatska- Na Zagrebackom Velesajmu odrzavaju se 5. Dani vjencanja. U sklopu Dana vjencanja organizirana je humanitarna modna revija Dora. Reviju su nosile i  osobe iz javnog zivot
'Slavko Midzor/24sata'
25.03.2010.
u 09:55

Ivica Pucar glumi u sapunici "Najbolje godine", a reklamiraju se Podravkine riblje konzerve Eva.

Markantni arheolog Kruno Lalić veliki je zavodnik u slikovitom mjestašcu Dragošju, središtu svih zbivanja u sapunici "Najbolje godine", koju svaku večer možemo pratiti na Novoj TV. Lik Krune igra poznati 34-godišnji hrvatski glumac Ivica Pucar, brat člana Podravkine uprave Marina Pucara. Tu samo po sebi ničega čudnoga ne bi trebalo biti da se u vrijeme emitiranja posljednjih nekoliko epizoda na ekranu ne pojavljuju pop-up reklame gdje Podravka promovira svoj brand – Eva riblje konzerve.

 Tradicionalna kampanja

Je li u ovome slučaju riječ o neobičnoj slučajnosti ili je, pak, Podravkin novac potpomogao sapunicu zbog “špage” koja vodi do ureda na vrhu poslovne sedmerokatnice? Glasnogovornica koprivničke kompanije izjavila je kako brand Eva već tradicionalno uoči uskrsnih blagdana provodi marketinšku kampanju. Pomnijim praćenjem medija, kaže, lako je vidjeti da je brand Eva u kampanji susponzor nekoliko serija koje se trenutačno emitiraju na različitim TV-kućama, a ne samo "Najboljih godina".

 Ciljana publika

 – Potonjoj seriji nismo sponzori, nego smo samo sponzori četiriju epizoda i taj smo poseban televizijski format dogovorili po povoljnim uvjetima kako bismo kampanjom postignuli efekte koje očekujemo jer je gledanost serije iznimno velika, a pogađa nama ciljanu skupinu gledatelja – kaže Dijana Jendrašinkin i dodaje da se zastupljenost u četiri epizode "Najboljih godina" nikako ne može dovesti u bilo kakvu vezu s glumcem serije Ivicom Pucarom i njegovim bratom u upravi Podravke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije