Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radiestezija

Pobjednik prvog Big Brothera s bratom izumio A-A piramidu

'08.07.2010., Bjelovar - Prvi pobjednik Big brother showa Sasa Tkalcevic u suradnji sa bratom radiestezistom Ozrenom osmislili su, patentirali, proizveli i postavljaju Aderes Alumit piramidu ponistava
'Damir Spehar/PIXSELL'
08.07.2010.
u 18:30

Sašina i Ozrenova aderes alumit piramida štiti od zemaljskih i zračenja iz svemira poništavajući štetne energije u radijusu od devet metara.

Prvi pobjednik hrvatskog Big brothera Saša Tkalčević u suradnji s bratom radiestezistom Ozrenom prihvatio se novog izazova, koji kao ideja tinja već nekoliko godina, a riječ je o patentiranju, izradi i postavljanju adres alumit piramide, koju predstavljaju kao kućnog prijatelja i čuvara doma, a koja ima iscjeljujući učinak na ljude i prostor u kojemu je postavljena.

Štiti od štetnih zračenja

– Alternativom se bavim već niz godina, a pošto mi je brat Ozren u radiestezijskim vodama odlučili smo osmisliti široko primjenjiv proizvod, kada je riječ o pozitivnom učinku na ljudsko zdravlje. Takve metode u svijetu su odavno prihvaćene, a na velika su vrata ušla i kod nas. Naime, u mnogim inozemnim zemljama radiestezist mora pregledati lokaciju prije gradnje te svojom detekcijom utvrditi štetna zračenja i, ako postoje, propisuje postavljanje zaštite, među ostalim i piramide – kaže Saša. A-A piramida služi kao zaštita od patogenih zračenja (Hartmannov, Curryjev čvor), zračenja iz svemira, podzemnih voda, tehničkih zračenja (računala, mobiteli, TV prijamnici), pri čemu poništava štetne energije i stvara zaštitno polje u radijusu od devet metara. Izlaskom na teren na samoj se lokaciji detektira stanje, te se temeljem analize, piramida ručno izrađuje i individualnim se pristupom programira posebnim tehnikama zbog usmjeravanja djelovanja na određeni problem. No, zajednička je spoznaja da se uvijek postavlja u smjeru sjever – jug.

Okružje negative energije

– Sve smo više okruženi negativnom energijom, a jednostavno rješenje je piramida kao radiestezijski instrument zaštite od utjecaja štetnih zračenja i negativnih energija iz okoline, koje u velikoj mjeri narušavaju ljudsku energetsku sliku, a samim time i zdravlje. Iz prostora u kojem je postavljena apsorbira štetnu, transformirajući je u pozitivnu energiju, što je mjerljivo i znanstveno dokazano na razini mikrovalne fizike. Stoga se njezino postavljanje preporučuje u svim stambenim, poslovnim ili sličnim prostorima u kojima borave ljudi ili druga živa bića – ističe Ozren. Neutralizirajući negativnu energiju, čiji se utjecaj ispituje viskom, klatnom ili L-antenama, piramida iznimno poboljšava ljudsko zdravlje jer razna zračenja negativno utječu na raspoloženje, glavobolje, nesanicu, iscrpljenost, učestalo mokrenje, pad imuniteta, a što u konačnici kod dugotrajnog izlaganja može dovesti do pojave raznih oboljenja, i to u svim dijelovima organizma.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
Darija
17:31 10.07.2010.

Svaka čat dečki! I ja bi tu piramidu...:))

OV
ovett
14:24 12.07.2010.

miša! a po čemu si zaključila da ta piramide djeluje?

MI
miša
00:54 12.07.2010.

Isprobala sam piramidu, fenomenalna stvar, hvala dečki......pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije