Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zumba party

Plešući i vježbajući za 'Hrabro dijete' prikupile 4.000 kuna

zumba (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/3
29.04.2013.
u 11:48

Zumba party u dvorani Grabrik organizirala je udruga Zumba-Sanja u suradnji s Gradom Požegom

Prvi puta u Požegi je organiziran zumba party koji je imao i humanitarni karakter. Organizirala ga je u dvorani Grabrik udruga Zumba-Sanja u suradnji s Gradom Požegom. Zumba je, kako je objasnila trenerica Sanja Bednaić, način sve popularnijeg vježbanja i rekreacije koji je spoj fitnesa i latinoameričkih plesova. Već više od godinu dana i Požežani imaju prilike vježbati zumbu zahvaljujući trenerici Bednaić.

Osim udruge Zumba-Sanja ovom su se humanitarnom događaju priključili instruktori zumbe iz Slavonije, Plesna radionica Ilijane Lončar, plesni aerobik Katarine Milobare-Skeleđić i Show dance Dane Kljaić iz Slavonskoga Broda.

- Kažu da je pokret život, a da je glazba dar s neba. Danas ćemo u našem Grabriku spojiti taj dar s neba i život, zaplesati i lijepo se proveseliti upravo ususret Međunarodnom danu plesa - poručio je gradonačelnik Zdravko Ronko.

Sav prihod s ove manifestacije namijenjen je Udruzi „Hrabro dijete“ koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti.

– Jako sam zadovoljna našim prvim javnim nastupom pred Požežanima kao i skupljenim prilogom za „Hrabro dijete“. Prikupili smo 4.000 kuna. Već su nam se javile četiri nove zumbice koje će nam se priključiti na vježbanju – kazala je Sanja Bednaić.

>> Sve popularniji način vježbanja u svijetu postoji i u Požegi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije